„Пума“ пуска геймърски чорапи

Мащабът на електронните спортове вече е такъв, че за тях се произвеждат специализирани артикули. Засега извън компютри, смартфони, слушалки, мишки и клавиатури, най-популярни са столовете, удобни при продължително седене. Но ето, че производителите на спортна екипировка са готови дори да обуват геймърите.

След като „Адидас“ пусна серия кецове „Нинджа“, разработени в партньорство с професионалния стриймър Тайлър „Нинджа“ Блевинс, големият враг „Пума“ отговори с... чорапи.

Те са първите по рода си и всъщност са нещо средно между ниски чорапи и домашни пантофи. Целта е геймърите да се чувстват абсолютно комфортно, направо като у дома си, докато участват на турнири. Предназначението е за употреба в зала, а на петата има гумени предпазители, които да предотвратят хлъзгане по паркета.

Чорапите ще бъдат пуснати на пазара в четири модела – SEEK, ATTACK, CRUISE и DEFENSE, но според запознати това е по-скоро маркетингова стратегия. Вероятно ще им е нужна и сериозна реклама – един чифт струва над 100 долара.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"