Секссимволът Джан Яман в нов сериал

Един от най-гледаните сериали в Турция през последната една година - романтичната комедия "Ранобудна птица", стартира и у нас под заглавието "Свободен дух" от днес - 30 октомври по bTV.

Излъчването му в Турция тръгна през лятото на 2018-а, г., като се позиционира в prime-time-а на телевизия StarTV и още с премиерата си привлече огромен интерес. За отрицателно време поредицата удари върха в рейтинг-класацията в южната ни съседка и заслужено получава титлата за най-гледан летен сериал на годината. Продуцентската компания, стояща зад феноменалния проект - Gold Film, не се подлъгва от огромния успех и реши да продължи излъчването на сериала без прекъсване до второто поредно лято и финалът му е на 6 август 2019 г.

Главните роли в "Свободен дух" изпълняват чаровната Демет Йоздемир ("С Русия в сърцето" и "Стая 309") и набедения за новия секссимол на Турция - Джан Яман ("Любов на инат" и "Горчиво и сладко").

В центъра на сюжетното действие стои Санем (Демет Йоздемир) - млада енергична девойка, която иска да стане писател, а временно помага на баща си в семейния магазин. Родителите й я поставят пред избор: или уреден брак, или "нормална" работа. Тя приема второто, като е назначена в рекламната агенция, в която работи и сестра й Лейля (Йознур Серчелер) - нейна пълна противоположност. Не след дълго Санем се влюбва в шефа си Джан Дивит (Джан Яман), син на собственика. Привличането между двамата води до странни събития в агенцията...

Докато течаха снимките на в "Свободен дух" в Турция, местните медии гръмнаха с новината, че Демет Йоздемир и Джан Яман са пренесли любовта си и в живота. Това,разбира се, е много позната в световен план ситуация, особено ако актьорът е привлекателен мъж, а актрисата - много красива жена. Дори слуховете да са лъжа, те се подхранват до края на филма или сериала, защото това вдига рейтинга.

Но връзката на Демет Йоздемир и Джан Яман бе малко по-различна от останалите. Когато снимките на в "Свободен дух" започна,

актрисата беше гадже на Сечкин Йоздемир

/съвпадението на фамилиите е случайно/. Но се случи нещо неочаквано, в момента, когато всички казваха, че двамата скоро ще вдигат сватба - известната двойка се разпадна.По това време започнаха да се появяват горещи новини, че Джан Яман е застанал между Демет и Сечкин! След тези слухове красивата актриса направи изявление: „Няма никаква любов между мен и Джан.Ние сме просто приятели.Не предадох Сечкин.Опитахме се,но не успяхме.Нашите графици бяха много стресиращи,така че не можехме да се срещаме често. Така че връзката не се получи."

Разбира се, по това време би било немислимо да се направи друго изявление. Джан Яман каза почти също: "Каква любов? Няма любов." След това той престана да коментира излизащите новини и статии дали двамата актьори, които играят главните роли в „Ранна птица" се срещат извън снимачната площадка.

Докато се снима сериала, Джан Яман имаше проблеми с очите и започна да публикува снимки с Демет Оздемир на страницата си в Instagram, като поясняваше: "Следващите два епизода,ще нося очила заради дискомфорт в очите ми,но това няма да се отрази на нашите любовни погледи.Както писах по-рано, да, ние сме свикнахме с факта,че имената на партньори от поредици се смесват с любовни клюки."

Джан Яман и Демет Оздемир,които прекарваха по-голямата част от времето си един до друг на снимачната площадка, започнаха да се появяват заедно и извън нея. На 14 февруари миналата година, в деня на влюбените, двамата бяха заедно, на рождения ден на актрисата - също, а на церемонията, на която Джан Яман спечели наградата „Изгряващ актьор на годината“, каза: „Благодаря на Демет Йздемир за чудесно настроение, които създава на снимачната площадка. Половината от моята награда принадлежи на нея..."

Всяка стъпка,която правеха,ясно показваше, че двамата са си много скъпи,а мистерията около връзката им,покачваше рейтинга на телевизионния сериал "Свободен дух".

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"