Сестрата на Бергюзар Корел е чистачка в САЩ

Поразително изявление за Бергюзар Корел, направи по-голямата й сестра Зейнеп Корел, която живее в САЩ и работи като чистачка. Наскоро в телевизионно предаване каката заяви, че заради актрисата, винаги се е чувствала като грозното патенце. " В свои интервюта сестра ми винаги е рисувала красива картина за нашето семейство. Истината е, че майка ни имаше много проблемен брак с баща ми.Вкъщи имаше постоянни кавги.Отгледани сме от много нещастна майка.Когато бях дете,тя ми казваше,че ако не съм била аз, щяла да се разведе с баща си. Имах чувството, че й причинявам неудобство.Със сестра ми обаче се отнасяше с особено внимание", каза Зейнеп.

Каката се оплака, че Бергюзар коренно се променила, откакто станала известна. Не й е давала и стотинка, но поела част от разходите за образованието на племенницата си - дъщерята на Зейнеп. "Тя изпрати пари за дъщеря ми. Имам всички банкови разписки с приключени транзакции. С тази финонсова инжекция обаче Бергюзар се опита да привлече вниманието на детето ми, да я провокира срещу мен, да я удуши с пари и да я настрои срещу мен.Не мога да дам на дъщеря си толкова пари, колкото тя, но ще дам живота си за нея", заяви Зейнеп.

Бергюзар Корел била бясна, че сестра й признала пред турски медии, че работи като чистачка в САЩ. "Какво срамно има в това - гневи се Зейнеп. - В къщата,в която е моят апартамент,живеят други турци и когато разбраха, че чистя някои апартаменти, го изнесоха в пресата.Редактори на програми ме помолиха да дойда и говоря за борбата, която трябва да води една жена,за да си стъпи крака в Америка.Тогава споделих, че искам да създам компания за почистване. Но първо трябва да спестя пари и да изуча системата отвътре, така че работя като чистач. Освен това класовото разделение в Америка не е толкова рязко. Та аз живея в по-скъп апартамент, от други, които чистя."

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"