Тръмп се разгневи на „Ню Йорк таймс”

Обяви се за най-трудолюбивия президент в историята

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се нахвърли с критики срещу в. „Ню Йорк таймс” заради публикуван материал за навиците на държавния глава.

„Работя от ранно утро до късна нощ, без да напускам Белия дом с месеци, за да подготвям търговски споразумения и да възстановявам въоръжените ни сили. А сега чета фалшивата история в „Ню Йорк таймс” за моя работен график и хранителните ми предпочитания, написана от треторазряден кореспондент, който не знае нищо за мен”, написа гневно Тръмп в туитър.

Повод за яда му стана материал във вестника, според който президентът прекарва повечето време в спалнята си, където чете изрезки от вестници, гледа телевизия, яде хамбургери и пие диетична кола, вместо да е на работното си място в Овалния кабинет.

„Хората, които ме познават, ще заявят, че аз съм най-трудолюбивият президент в историята. Аз съм труженик, който за три и половина години на поста на държавен глава вероятно е направил повече от всички останали президенти, но лъжливите медии ненавиждат това”, написа още Тръмп в туитър.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"