Щерката на Филип Киркоров е голяма фръцла

8-годишната Алла-Виктория носи само маркови дрехи

Именитият татко замисля втори брак

Циганска клетва стигнала Краля на руската естрада

8-годишната Алла-Виктория Киркорова е не по-малко бляскава и екстравагантна от известния си баща. Момичето е наследило от татко си не само големите кафяви очи, но и суетността.

На 12 март Филип Киркоров качи на страницата си в Instagram нова снимка на своето момиченце. Фотосът показва 8-годишната му щерка в атрактивна визия, напомняща на принцеса Лея от сагата “Междузвездни войни”. “Настроението е отлично и пролетно! Поздрави на всички от принцесата с лунички”, написа Киркоров под снимката на дъщеря си.

Знаем за страстта на Филип към това да е ярък, искрящ - слабост, която видимо е наследила и Алла-Виктория. Като татко си и момичето е фен на тоалети на Dolce & Gabbana и Versace.

Мега звездата на руската естрада насърчава публичните изяви на децата си. В края на миналата година щастливият татко се похвали в Instagram с първите стъпки на отрочетата си в модата. Децата на певеца с български корени - Алла-Виктория и Мартин, дефилираха на модно ревю в родната им Москва. В кратките клипове Киркоров показва как стилисти и гримьори приготвят дечицата му за сцената в една от старите класически и запазени сгради в града - “Дом Пашкова”. Видеодневниците започват с малката Алла, която стои пред голямо огледало и я гримират. Известният й баща следи зорко целия процес. Наметнат с луксозно наметало, Киркоров демонстрира близост с организаторите. В ревюто децата му дефилираха заедно на сцената, облечени в последните модели на Dior.

Родената във Варна руска мега звезда винаги е показвал предпочитанията си към скъпите дрехи и е облича наследниците си по последна мода.

Двете деца са от сурогатна майка

Както е известно, дъщерята и синът на Киркоров са родени от сурогатна майка. Алла-Виктория се появи на бял свят през 2011 г., а Мартин-Кристо 9 месеца по-късно. Певецът не възнамерява да ги запознае с жената, която им е дала живота. Освен това, той е уверен, че тази среща по принцип не може да се осъществи. “С биологичната си майка те никога не са се срещали и няма да го направят”, заяви преди време Филип и подчерта, че децата му са обсипани с любов и не им липсва женско внимание. Във възпитанието на Мартин и Алла-Виктория активно участва лелята на певеца - Мари, която живее със съпруга си в къщата на артиста.

“Те имат страхотен баща! Имаме леля Мари. Тя заменя всички жени, от които се нуждаем. Тя е майка и за тях, и за мен. Освен това, те имат кръстница Наташа. Те са две уникални деца, които просто са останали без майка”, казва Филип.

Животът на певеца невинаги е бил лесен, а нещастията започват да го преследват още от ранната смърт на майка му през 1994 г. “Днес съм здрав и щастлив, но имаше една циганска клетва, която ме преследваше дълго време. Но минаха 30 години и вече съм свободен от нея”, сподели преди време пред пресата руската звезда.

След това твърдение Киркоров обясни, че множеството неприятности в съдбата му са предизвикани от тежкото циганско проклятие на 33-годишната тогава Лилия Мухомадеева. Тя е осъдена за кражба от гримьорната на Филип по време на негов концерт през 1993 г. Тогава ромката задига телефона и часовника на певеца, за което е осъдена на 3 години затвор. Преди да влезе зад решетките, тя се провиква в съдебната зала: “Проклинам те, Филип, никога да нямаш деца и щастлив брак, както и да останеш сам-самичък на света”.

Родителите на мега звездата ходили при Ванга

Скоро след тази клетва майката на Киркоров - Виктория, се разболява тежко от рак на черния дроб. Бащата Бедрос отива при Ванга, за да моли за съвет и подкрепа. За съжаление, жената умира на 27-ия рожден ден на певеца. Това не е първото посещение на семейството при Ванга. Когато е 8-годишен, Филип се разболява тежко, лекарите са безсилни да му помогнат и родителите му отиват при пророчицата. Ванга обяснила, че ще се оправи, и предрекла, че детето ще се ожени за жена, която ще види още след три дни. И наистина, три дни по-късно Киркоров пуска телевизора и вижда как в Слънчев бряг връчват “Златен Орфей” на Алла Пугачова.

11 години по-късно Филип взима автограф от Алла и двамата вече са влюбени, а през 1984 г. се женят в Йерусалим. Разделят се през 2005 г., защото певицата не може да забременее.

След това Киркоров се сдобива с две деца от сурогатна майка. “Отсега съм подготвил завещанието си, в което съм написал, че ще оставя всичко на децата. Всичко лошо вече е забравено”, споделя Киркоров, който пише книга за живота си.

Наскоро Киркоров обяви, че възнамерява отново да мине под венчило. Избраницата му е 35-годишната Екатерина Гусева, която освен като актриса се изявява като тв водеща и DJ.

Изпълнителят казва, че била различно момиче - с добро възпитание и от интелигентно семейство. След като се раздели с грандамата на руския шоубизнес Алла Пугачова, Киркоров не е сключвал други бракове.

Този път той е запланувал да вдигне две сватби - едната във Варна, България, където и до ден-днешен живее възрастният му баща, и една в Москва за всички тамошни приятели и колеги на ексцентричния певец.

Младата дама Гусева заявява, че не се притеснява от възрастовата им разлика, много обичала Филип и мечтаела да стане майка.

Заради предстоящата сватба руската суперзвезда свали 40 килограма. Киркоров разкри пред руски медии и тайната на успеха. Музикантът не слага нищо в устата си в интервал от 16 часа на ден.

Той изключва и вредни храни от менюто си. Филип спира да се тъпче със сладко и газирано.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Таня Пушкова

Този уебсайт използва "бисквитки"