35 щедри бонус печалби по 1000 лева във втората промоционална кампания на „ТОТО КЛУБ“

Вчера бяха изтеглени и десетимата късметлии от първата промоционална кампания

Преди броени дни започна втората промоционална кампания от програмата за лоялност на Български спортен тотализатор. Тя е посветена на най-щедрите игри на тотализатора – „Тото 2 – 5 от 35“ и придружаваща я „Тото джокер“. Те са с най-нисък залог от всички игри в „Тото 2“, но раздават феноменални печалби всяка седмица. За предходния тираж хиляди късметлии от „Тото 2 – 5 от 35“ спечелиха общо над 160 000 лева. Двете тегления в играта правят печалбите почти гарантирани. А вторият шанс, който е днес, дава допълнителна възможност за печалба, която може да достигне до 200 000 лева.

Феновете на „Тото 2 – 5 от 35“ и „ТОТО ДЖОКЕР“ получават четвърти шанс за печалба чрез програмата „ТОТО КЛУБ“ и втората промоционална кампания - „Месец на играта „Тото 2 – 5 от 35“. Тя започна на 05.08.2019г. и ще продължи до 05.09.2019г. Тя ще даде шанс на 35 късметлии да грабнат по 1 000 лева и то напълно безплатно – без допълнителен залог. Колкото повече участвате в „5 от 35“, толкова повече увеличавате шанса си за успех. За да стигнете до една от бонус печалбите, трябва да сте притежател на карта за лоялност и да участвате в „Тото 2 – 5 от 35“. Всеки 3 лева залог в играта натрупват 1 бонус точка във вашата карта. Математиката показва, че ако попълните 4-те полета за залог в квитанция от играта „5 от 35“ и добавите единичен залог в „ТОТО ДЖОКЕР“, вие вече имате 1 бонус точка. Ако квитанцията е с абонамент за 5 тиража, вече имате един шанс за участие. Друг вариант е да попълните три полета за залог в „Тото 2 – 5 от 35“, с абонамент за два тиража и автоматично получавате 1 бонус точка. Щом натрупате 5 бонус точки, вече участвате и в жребия за допълнителните награди.

Вчера бяха изтеглени и десетимата щастливци, които грабнаха своите награди от първата промоционална кампания „Предизвикай себе си – заедно за българския спорт“. Тя бе посветена на мисията на СПОРТ ТОТО за подкрепа развитието на физическата култура и спортните федерации у нас. 10 късметлии грабнаха ваучери за спортни стоки, всеки на стойност от 1 000 лева. С тях те ще имат възможност да зарадват цялото си семейство. Печелившите номера на карти могат да бъдат видяни на сайта на тотализатора www.toto.bg.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"