Duke Nukem Forever e най-тъпата игра

Геймърските издания редовно правят класации за най-добра игра на годината или десетилетието, но рядко някои се сеща за най-глупавите. Просто е – ако играта ти се стори тъпа, просто не се занимаваш с нея и я забравяш. Но журналистите от „PC Gamer” направиха класация за най-глупавата игра за всички времена.

Общо 22 игри намериха място в подреждането, а за „№1“ бе избрана Duke Nukem Forever 2011, римейк на класическия шутър. Но докато оригиналът е велик за времето си, то опитът за „второ издание“ е тотална издънка. Дизайнът куца, а противниците на героя са ужасно глупави. Оказва се, че да я играеш просто не е интересно.

Второто място е на мобилния спин-оф Deus Ex: The Fall. Тук пък проблемът е в лошата анимация и изключително неудобното управление по екрана. Трета пък е Velvet Assassin, чието главно „достойнство“ е, че главният герой е специален агент Виолета Шабо – брюнетка с къса прическа и малки гърди. Сред останалите провали пък са игри с нелепи сюжети като Hatred (Омраза), в която героят трябва да трепе обикновени хора на улицата.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"