Звезда беше на крачка от чудото срещу Сити, само помечта

Сръбският гранд Цървена звезда мечтаеше за чудо, но не успя да стигне до него по време на първия си мач от група G в Шампионската лига срещу шампиона на Европа Манчестър Сити. Момчетата на Барак Бахар поведоха сензационно в края на първата част с попадение на Букари. Щастието им поживя 15 минути и след почивката Хулиан Алварес изравни. В 63-ата минута „гражданите” направиха обрат, а Алварес реализира втория си гол в двубоя. Само 10 минути по-късно и Родри се разписа за 3:1. 
В другия мач от групата по-рано днес Лайпциг започна добре срещу Йънг Бойс, след като победи съперника си с 3:1 в първия си мач от "групата на смъртта" и отбеляза първия гол в груповата фаза на турнира след само три минути игра. Мохамед Симакан матира вратаря на Йънг Бойс, но радостта на гостите продължи до 33-ата минута, когато Мешак Елия вкара за 1:1. В 73-ата минута Ксавиер Шлагер изненада с втория гол за германците и започна обрата, а Бенджамин Сеско оформи крайното 3:1 в последните секунди на двубоя от група G. 
Така Сити и Лайпциг водят в класирането с по 3 точки, а Звезда и Йънг Бойс са последни без актив. В следващия кръг германците и еврошампионите се срещат в Лайпциг, а сръбският тим приема Йънг Бойс. 

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"