Васил Божков: Не виждам защо аз съм виновният, когато съм платил всяка една стотинка

На му прави чест на г-н Гешев да ме свързва с някакви криминални типове, заяви бизнесменът

Не виждам защо аз съм виновният, когато съм платил всяка една стотинка, заяви пред Нова тв бизнесменът Васил Божков.

Той отрече да е плащал пари на членове на Комисията по хазарта, какво и да е заплашвал с убийство.

Не мога да си го обясня, не знам какво се случи, изведнъж държавата рязко ме нападна благодарение на блръщолвенията на хората, които нямат никакво покритие, заяви бизнесменът.

Точно заради обещаната психологическа помощ не искам да се прибера.Ако ме задържат в чужбина, местния съд решава даи да ме върнат или не, уточни Божков.

На му прави чест на г-н Гешев да ме свързва с някакви криминални типове, каза още той.

На премиера съм му звъннал един път, исках да го попитам зао подкрепя закон, който противоречи на Констутуцията, той не отговори, обясни Божков.

Самолетът не е на „Нове холдинг” и кой ви каза, че аз съм пътувал в този самолет. На разположение съм. Къде съм не е най-важното. Така бизнесменът отрече информацията да се намира в Дубай. Той разкри, че не е знаел за спецакцията, организирана в София, при която бяха проверени няколко офиса на бизнесмена.

Той заяви, че твърдението на прокуратурата за дължимите над 500 млн. лв., които Божков трябва да изплати на държавната хазна, е злостна пропаганда.

„Никой не каза, че компаниите ми са внесли над 500 милиона в хазната. Не може да се смятаме за нищо. Посъветвах Гешев да не бърка търговския закон с наказателния”, коментира Божков.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"