Всеки петък - Флойд безплатно

Излъчват невиждани или редки записи от концерти

Майли Сайръс изпълни много добър кавър на Wish You Were Here

“Пинк Флойд” направиха достъпни за всички свои почитатели невиждани или редки записи от стари свои концерти.

Видеозаписите, предназначени да облекчат страданията на феновете в изолация, се излъчват всеки петък на канала на групата в Ютюб. Това е чудесен начин да започнете уикенда, както пишат Флойд в официалната си страница във фейсбук.

Поредицата започна на 17 април с концертния филм “Пулс” от 1995 г. За първи път целият албум Dark Side Of The Moon се записва с камера на живо. Заснет е на вече нефункциониращата арена Earl’s Court в Лондон по време на турнето The Division Bell. Миналия петък легендарната банда “почерпи” меломаните с “Пинк Флойд на живо от Помпей”, документален филм от 1972 г. За 1 май е планирано излъчването на “Един час с “Пинк Флойд” от 1970 г., радиосет от шест песни за радиостанцията KQED. Изпълнението е в състав: Дейвид Гилмор, Роджър Уотърс, Рик Райт и Ник Мейсън.

“Искаме да ви пожелаем всичко най-добро и се надяваме, че вие и семействата ви сте здрави и добре в тези тежки времена - обръщат се “Флойд” във фейсбук към своята публика. - Ще продължим да публикуваме с надеждата, че ще са ви интересни и отвличащи вниманието нашите снимки, музикални записи и видеа, за да преминем заедно през това.”

Междувременно Майли Сайръс пусна прекрасен кавър на песента на Флойд Wish You Were Here. Песента беше излъчена в епизод на второто издание на шоуто Saturday Night Live с дистанционни гости. Певицата изпълнява парчето от едноименния албум от 1975 г. под акомпанимента на акустичната китара на продуцента Андрю Уот и на светлината на огън на открито.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд

Този уебсайт използва "бисквитки"