Девите да отделят време за себе си, а Водолеите да обърнат внимание на близките си - Дневният хороскоп на Алена

ОВЕН

Успехът е с вас както на работното място, така и в личните отношения. Най-сетне преодолявате проблемите с вашите колеги, които ви притесняваха и пречеха на работата ви. Бъдете компромисни и внимателни в думите си. Ваш делови партньор е склонен да отстъпи и да постигнете съгласие в преговорите, които провеждате. Несемейните жени за пореден път ще изживеят интересна и запомняща се романтична среща. Вечерта си създайте приятна обстановка, усамотете се с любимите си хора, не пропускайте сексуалните изживявания.

ТЕЛЕЦ

Ще успявате, ако сте уверени, амбициозни и упорити. Ще ви изненадат непредвидени разходи. Блеснете със знанията си, за да впечатлите новите си познати, дошли да се запознаят с работата ви. Бъдете отговорни към вашите семейни задължения. Не проваляйте деня си заради разправии у дома. Важните разговори, целящи изясняване на отношенията, заради роднинска намеса, уж добронамерена, но с цел вреда за вас, по-добре отложете за друг ден. Постигнете хармония в дома си и се отдайте на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Работата ви доставя удоволствие през целия ден. Допълнителните знания ще ви проправят пътя към нов връх. На работното място сте склонни към конфликти. Избегнете деловите срещи и запознанствата, които не сте планирали. Проведете разговор само с вашите колеги и подчинени. Не се изненадвайте, ако се увлечете в нова романтична връзка. Ще се разкъсвате между информация, която не сте проверили, ревност и съмнения. По-добре поговорете директно с партньора си и изяснете всички недоразумения на мига. Сексуалните удоволствия ще ви помогнат да преодолеете кризата в отношенията си.

РАК

Не са изключени опити ваши нови колеги, които не познават работата ви, да ви отклонят от вашите задачи, за да ви провалят по нечия заръка или заради собствената си завист и желание за мъст без покритие. Претворете плановете си в реалност и не забравяйте за получената преди време подкрепа. Важно изискване за вашия успех е да взимате сами отговорните делови решения. Не забравяйте, че създадената хармония в семейството ви е гаранция за доброто ви самочувствие. Не изневерявайте, ако сте щастливи в брака. Опитите ви да намерите нови сексуални партньори, въпреки че имате вече такива, ще ви донесат бъдещи душевни страдания.

ЛЪВ

Бъдете търпеливи и отговаряйте, ако вашите нови колеги имат въпроси, но без агресия или опит да демонстрирате знания. Не променяйте убежденията си. Вредите на себе си, ако са в ротиворечия с вашия морален кодекс. Самоуверени и амбицирани да успявате в начинанията, наистина ще постигнете мечтата си. Възможни са усложнения в личния живот или любовни разочарования. Не се впускайте импулсивно в нова романтична връзка. Не си позволявайте сексуални забежки извън семейството, защото вечерта няма да сте във форма в леглото и ще ви разкрият.

ДЕВА

Работата няма да ви доставя удоволствие, ако сте преуморени и не ви са работа, а отказът да се задълбочите във вашите задачи ви носи вреда. Би било добре да намалите активността си, да се отпуснете и да се отдадете на приятни емоции. Напрежението ви е изтощило достатъчно. Отделете време за себе си. Отдали сте се изцяло на интимния си партньор, но чувствата ви не са споделени така, както очаквате. По-добре се разделете, ако това ваше усещане продължава дълго. Не допускайте сексуален контакт, ако нямате желание за това. Ще ви е неприятно.

ВЕЗНИ

Ако не сте готови да споделите притесненията си с вашите колеги рискувате да пропилеете успешния ден в критика и разправии. По-добре говорете директно и искрено. Анализирайте грешките си и не се проявявайте като несговорчиви при провеждането на делови разговори. Избягвайте начинанията. Ако имате запознанства, свързани с личния ви живот, предпазливостта е задължителна, защото рискувате да се обвържете с неподходящ партньор. Знаете, че сексът ви доставя удоволствие, само ако сте готови да се съобразите с желанието на интимния си партньор.

СКОРПИОН

Не проявявайте прекалени амбиции, за да се радвате на поредния успех, но преминавайки през някои трудности, които не зависят от вас. Прекалената ви самоувереност и мнението ви, че сте безпогрешни са ваш враг. От вас зависи да се докажете като професионалисти, ако сте на работното си място. Възможни са усложнения с близките ви хора, заради невъзможност да дадете израз на истинските си чувства. Интимният ви партньор се чувства наранен. Направете крачката към изясняване на отношенията, зарадвайте любимите си и се отдайте на приятни сексуални изживявания.

СТРЕЛЕЦ

Имате възможност да подготвите важен договор и да се отправите на път. Проведете без колебание делови разговори на високо ниво, ако имате възможност да ги уговорите за този ден. Те ще ви отворят вратата към нови професионални успехи и днес със сигурност ще са ползотворни. Влюбени сте, но не знаете как да спечелите обекта на чувствата си. Несемейните да очакват предложение за брак. Сексът ще ви зареди с добро настроение, само ако сте сигурни в чувствата си и не изпитвате ревност, която блокира желанието ви за интимност.

КОЗИРОГ

При възникнали проблеми на работното място потърсете най-бързия начин да ги преодолеете, за да не блокирате своите служебни планове. Ваш партньор е склонен да отстъпи от исканията си и да заработите заедно. Въпреки трудностите успехът няма да ви изостави. Очаквайте отлични финансови постъпления. Интимните ви партньори се чувстват привлечени от вас, почти ваша сянка. Ако ги обичате, не ги наранявайте. Ако сте коректни и искрени в чувствата си, ви очакват незабравими интимни изживявания, а необвързаните да помислят за годеж и брак.

ВОДОЛЕЙ

Неизпълнените обещания са във ваша вреда. Премълчавайте, ако искате да избегнете разправия с колегите си. На работното си място се концентрирайте в обичайните си задължения. Неочаквани успехи жънат търговците и собствениците на заведения, но само ако са внимателни и отговорни. Бъдете умерено щедри. Пазете се от проблеми в личния живот. Обърнете внимание на близките си. Контролирайте емоциите си. Отношенията с интимния ви партньор не са много добри, затова е добре да контролирате емоциите си. Не се надявайте на сексуални удоволствия.

РИБИ

Може би искате да пътувате, но плановете ви е логично да се объркат в последния момент, защото нещо не сте подготвили и не сте предупредили да ви очакват. Не се ядосвайте, а приемете това като знак от Съдбата, която ви предпазва от проблеми. Денят е добър за обогатяване с нови знания и за занимания с научна дейност, която ще ви донесе признание. Жените родени в знака изживяват романтична любов. Дайте възможност на мъжа до вас да ви подкрепя. Сексуалните ви отношения са хармонични. Сексът с любимите ви хора премахва напрежението и умората.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Светлана Тилкова - Алена

Този уебсайт използва "бисквитки"