Защитник видя сметката на "Хебър"

Големият талант от ДЮШ на Пирин Благоевград Мартин Бачев, който подписа договор с клуба това лято, вкара гола за първата победа на клуба този сезон. Благоевградчани надиграха Хебър Пазарджик като гости с 2:1. Централният защитник впечатли с много добри изяви, но най-вече - с гола си в срещата от деветия кръг на Efbet Лига. 

В 24-ата минута домакините погледнаха по-смело към вратата на Пирин, когато Атанас Кабов вкара гол, който не бе зачетен заради това, че топката излезе в аут преди паса. В последните секунди вратарят на Пирин Максим Ковальов отби удар след центриране от корнер и добавка на Лазар Марин и Стефан Цонков.

В началото на второто полувреме гостите организизраха атака, топката стигна до Борис Тютюков, който матира стража на "Хебър" Дебърлиев за 1:0. Само няколко минути след това Хебър изравни с гол на Николас Пенев, втори за него в шампионата. Десет минути след това Пирин стигна до успеха с попадение на защитника Мартин Бачев за 2:1. В 85-ата минута Кондраков направи пропуск отдалеч. 

Това е трета поредна загуба за Хебър, който е 10-и с 11 точки. Пирин е 15-и с 4. 

TRUD_VERSION_AMP:1//
Публикувано от Христина Колева

Този уебсайт използва "бисквитки"