Марк Зукърбърг изобрети машина за сън за своята съпруга

Създателят на Facebook Марк Зукърбърг разкри, че е изобретил машина за сън - Sleep Box - благодарение на която жена му Пресила ще си набавя необходимия сън, грижейки се за двете им деца - Макс на 3 години и Август на година и половина.

"Да бъдеш майка е трудно и тъй като имаме деца, на Пресила й е много трудно да спи. Тя постоянно се буди и проверява часа на телефона си, за да разбере кога ще се събудят децата и така всъщност тя самата не се наспива", признава Марк пред People и допълва:

"Като инженер, да създам машина, която да помогне на партньора ми да спи по-добре, според мен е най-добрият начин да изразя любовта и благодарността си към нея".

Въпросната машина е направена от дърво и е настроена да пуска приглушена светлина между 6 и 7 часа сутринта, като по този начин съпругата на Зукърбърг ще има по-добра представа за времето.

Марк публикува снимка на устройството, обяснявайки механизма му на работа и дори заяви, че е готов да го продаде на предприемач, който да създаде повече бройки от Sleep Box.

TRUD_VERSION_AMP:0//
Публикувано от Труд онлайн

Този уебсайт използва "бисквитки"