Антон Недялков: Ще ни е трудно срещу ЦСКА, знаете феновете им какви са

Капитанът на Лудогорец и бивш футболист на ЦСКА Антон Недялков не скри, че шампионите играят винаги трудно срещу ЦСКА. Двата тима ще се срещнат в събота, 17 юли, в мач за Суперкупата на България.

„Знаете отборът на ЦСКА какъв е, феновете какви са им, винаги е било трудно да играем срещу тях, но мисля, че ще подходим максимално мобилизирани и концентрирани. Надявам се, че ще стане един хубав празник и нека, който е по-добър, да победи“, сподели лидерът на „орлите“, цитиран от БНТ.

„Последните мачове може да не ги броим, така да се каже, паднали сме, но ние тогава станахме шампиони и не ни беше толкова важно. Дали те са домакини, или ние сме домакини, няма никакво значение, важно е да играем това, което сме тренирали и което правим, и мисля, че няма да има никакъв проблем“, каза още Антон Недялков.

„Лудогорец в продължение на няколко години играе в такъв сгъстен цикъл. Надявам се да устоим и да покажем максимално добро лице във всеки един мач. Знаете, че няма как да сме винаги на 100% и да играем максимално, и винаги да сме добре, но ще направим максимални усилия, за да изглеждаме по най-добрия начин.

Мачът между шампиона от предишния сезон в Първа лига и носителя на Купата на страната е тази събота, 17 юли, от 20:30 часа на Националния стадион "Васил Левски". За главен съдия беше назначен Ивайло Стоянов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол БГ