Аржентина сменя мястото на лагера си преди Финалисима

1 юни е близо, както и дуелът, в който аржентинският национален отбор ще се изправи срещу Италия във Финалисима в мача на шампионите на Америка и Европа. "Уембли" ще бъде сцена на важния мач при подготовката на Аржентина за Катар 2022, но отборът на Лионел Скалони няма да ползва за база хотелите в Лондон, както беше планирано първоначално.
Скалони вика играчите от следващия понеделник, 23-ти май и така се случи, че хотелът, който бяха уредили в английската столица, може да ги приеме едва от петък, 27-ми. Затова треньорският щаб на националния отбор реши тренировките да се проведат в Билбао, Испания. 

След мача националният отбор ще се върне отново в Билбао. Единствената опция, която изглежда съществува в момента за добавяне на втори приятелски мач по време на лагера, е да посетят Израел в понеделник, 6-ти юни. Ако това се случи, тогава подготовката ще кулминира след приятелския мач, който ще бъде в Тел Авив или Хайфа. Ако вторият мач не бъде потвърден, тогава лагерът ще приключи с последната тренировка през първия уикенд на юни.

Скалони предостави списък с 35 играчи, който ще бъде редуциран окончателно към края на седмицата.

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Футбол Свят