Още няма задържани и заподозрени за убийството на Татяна Стоянова

Все още няма задържани и заподозрени за убийството на Татяна Стоянова – началник на кабинета на кмета на Пазарджик Тодор Попов. 34-годишната жена беше застреляна в понеделник, в 18,30 часа с 6 куршума в главата.

Полицията и прокуратурата работят по всички възможни версии, но на този етап не са съобщени основните. Снощи журналисти и близки на Татяна от Пазарджик се събраха на мълчаливо бдение, за да кажат: „Не на насилието!” и да почетат със свещ в ръка паметта й. По непотвърдена информация погребението на убитата жена ще е в четвъртък или в петък.

В студиото на bTV председателят на Единната народна партия Мария Капон заяви, че познава Татяна Стоянова от работата й с Тодор Попов преди да стане кмет. „Тя вярваше в каузата, че общината трябва да се управлява от човек като него”, допълни Капон. По думите й никой не иска да говори за реформа в МВР.

Най-вероятно килърът, стрелял по Татяна Стоянова, бил лице в лице с нея. Това обявиха криминалисти след повторния оглед на мястото, където бе убита шефката на кабинета на пазарджишкия кмет.

Дело за предумишлено убийство срещу неизвестен извършител е образувано по случая от Окръжна прокуратура в Пазарджик. Възможните версиите за смъртта на Татяна Стоянова са свързани с работата, личния й живот или предстоящите избори. Мария Капон изключи последната, като подчерта, че Попов е спечелил последния местен вот с над 60% от гласовете и едва ли може да се говори за някакъв политически сблъсък в Пазарджик.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини