Бившият шеф на митниците Христо Кулишев: Нямам никаква връзка с Мила Георгиева. Разведен съм с майка й от 1981 г.

„С Мила Георгиева нямам никаква връзка. От 1981 година съм разведен с майка й“, заяви Бившият шеф на митниците Христо Кулишев пред bTV. Той бил силно подразнен от медийния интерес към него, след като днес доведената му дъщеря Мила Георгиева беше задържана по подозрение, че ръководи престъпна група за мокри поръчки.

„Не мога да разбера защо всеки ме пита мен, а не питат майка й, баща й. А мен ме занимават с една жена, с която нямам абсолютно никаква връзка“, заяви гневно той.

Продължава огледът на вилата на Георгиева в квартал „Бояна“ в София. Тази вечер втори екип полицаи влезе в нея. Всички 10 арестувани са задържани за 24 часа в 6-о РПУ. На свобода е само синът на Георгиева – Мартин, за когото има сведения, че тя е убеждавала да участва в престъпната група.

Според заместник-главния секретар на МВР Георги Костов, бандата се е занимавала с организиране и изпълняване на мокри поръчки.

Преди две години Мила Георгиева е била замесена в схема за източване на ДДС. „Доколкото си спомням, беше само за ДДС“, каза бившият вътрешен министър Цветан Цветанов.

Групата за поръчкови убийства е наблюдавана от два месеца. Според МВР, те нямат общо с разстрела на секретаря на кмета на Пазарджик Татяна Стоянова, както и с двойното убийство на семейството строителни предприемачи Дамянови в София.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини