На 27 април 2018 да почерпят

Украйна гарантира обучението на български език на сънародниците ни

Доналд Тръмп ще посети Великобритания на 13 юли

Обсебени ли са три цигулки и виолончело за 30 млн. долара? “Страдивариус” ,“Гуарнери”, „Джофредо Каппа” и “Гофрилер”, купени по времето на Людмила Живкова, над 30 г. са в едни и същи музиканти

Депутатите предложиха Музикалната къща на БНР да работи като самостоятелен културен институт Така за всеки продаден билет новата структура ще получава субсидия от Министерството на културата

Кметицата Иванчева към съучастниците си: Няма документ, докато не плати (обзор) Поставили сме предприемача на колене, допълва началничката на район „Младост”

“Отровени” жители на Дума разказаха в централата на ОЗХО за фалшивата химическа атака

Студио Х на „Армията“ Малцина от сегашния отбор ще запазят местата си, важно е кой ще ги запълни

828 нови медицински изделия влизат в болничната помощ 105 пациенти са минали през 4 лечебници за аортни клапи

Сенатът на САЩ одобри Майк Помпео за нов държавен секретар

По работа сме на второ място в ЕС Трудим се по 40,8 часа, а холандците по 30,3 часа

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 27 април 2018

Общински съветници се обединиха заради глоба на Здравко Здравков Главният архитект бил викан в следствието и заради Иванчева

Според социологическите проучвания Ердоган ще спечели изборите в Турция

Писаха слаб 2,88 на държавата Комплексната оценка е най-ниска от седем години насам

Заради липсата на план с мерки отлагат срещата с надзирателите в затворите

Срещата със служителите на затворите се отлага до изготвяне на конкретен план с мерки, съобщиха от пресцентъра на Министерство на правосъдието.

Обявената за днес среща между ръководството на Министерство на правосъдието, Главна дирекция „Изпълнение на наказанията” (ГДИН), Главна дирекция „Охрана“ (ГДО) и представители на Синдиката на служителите в затворите в България се отлага заради искането на ГДИН за допълнително време за представяне на план за административни, финансови и организационни мерки за оптимизиране на дейността и разходите.

Становището на ГДИН е, че за изготвянето на детайлен анализ на дейността и възможностите за оптимизация по звена в рамките на системата за изпълнение на наказанията е необходимо повече време и това не може да стане в краткия срок, определен при срещата с протестиращите служители на 10 януари т.г. Тогава ръководството на министерството на провосъдието изиска от главния директор на ГДИН да изготви план за комплексни мерки до 16 януари, с ангажимента този план да бъде обсъден на 19 януари в същия формат. Очаква се утре в „Държавен вестник” да бъде публикувано постановление на Министерския съвет за изпълнение на държавния бюджет.

Постановлението задължава всички администрации в срок до 15 февруари т.г. да разработят мерки за оптимизиране на разходите за персонал според утвърденото с годишния закон за бюджета, а до 28 февруари – да предприемат действия за промени в устройствените правилници на структурите от системите им.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.