Електрошок със силата на 1914 коня Хърватското чудо е най-бързият електрически автомобил

Кой се мръщи на чисто ново “Порше”?

Владимир Путин упражни правото си на глас на президентските избори в Русия (ВИДЕО)

Голям горски пожар в Австралия евакуира хиляди хора

Силите на Турция са влезли в град Африн

Вижте какви щети е нанесъл бурният вятър в София през нощта (СНИМКИ)

Дария Симеонова кара самолет, скача с парашут Пиарката Наталия от "Откраднат живот"

“Наполеон” на глобализма Изпълнението на проекта за създаване на „Съединените щати на Европа и Америка“ бе осуетено от Тръмп

Шест екипа на дирекция „Аварийна помощ и превенция” са отреагирали на близо 50 сигнала за паднали клони и дървета в столицата

В Русия се провеждат президентски избори

Какъв шпионин сте според зодията

Време е за дерби!

Над 50 огнеборци, Гражданска защита и доброволци гасиха 5 часа пожар край Търново

На 18 март 2018 да почерпят

Чехия, Словакия и Швеция отхвърлиха твърденията на Мария Захарова за съпричастност към невротоксина, използван срещу Сергей Скрипал

Биха фамилия търговци, рязаха ухото на сина

Търговец от шуменското село Златар беше нападнат пред магазина си от двама мъже, които опряли нож в гърлото му, резнали му дясното ухо, счупили му носа, а после нападнали роднините, притекли се на помощ.

Мелето се разиграла в събота след 20 часа вечерта, ожали се Айдън Ниязиев (27 г.) пред “Труд” и обяви, че живее в страх и стрес. Той е настанен в шуменската болница, а сестра му Невин (34 г.), със счупена ръка, е освободена. Потърпевши, но с по-леки травми са баща им Ниязи (61 г.) и зетят – също Айдън (40 г.).

Полицията в Шумен потвърди инцидента и обяви, че стара вражда е причина да се стигне до разправата, всички участници са предупредени да уреждат споровете си в съда, по случая е образувано досъдебно производство и се уточняват причинителите.

Според Айдън, той бил нападнат от двама братя Хайредин и Фахредин, които извършват превоз със свои автобуси. В събота вечерта, докато пушел цигара пред магазина заедно с племенника си, те пристигнали с голф, нахврълили се върху него и го повалили на земята с ритници. Напръскали го със спрей и крещяли, че ще го заколят с ножа, който опряли в гърлото му. Момчето избягало и извикало помощ. Възрастният баща се намесил да дърпа ножа, но се порязал. Дошъл и зетят, който започнал да звъни на телефон 112. Роднини едва успяли да затътрят тялото на бития до къщата му, която била на 30 метра и се заключили отвътре. Нападателите се върнали отново и започнали да трошат паркирана лека кола, защото мислели, че е на търговците. Според Невин, блъскали с юмруци и с главите си трошали стъклата.

Пристигнала линейка, но екипът решил, че пострадалите са двамата мъже, които имали порезни рани по главите и взели тях. При повторно обаждане, че мъж лежи в безпомщно състояние в къща, линейката се върнала, но биячите излезли от нея, взели кол и започнали да бият наред с него. Медицинския екип се скрил.

Невин твърди, че счупили ръката й, докато тя бранела главата си от ударите. Били и баща й.

Пристигналите полицаи сложили точка на селското меле. Скандалът продължил и в шуменската болница, където нападателите се засекли с Айдън. Баща му, сестра му и нейният мъж отишли със свой транспорт до болницата, но не влезли, а чакали в една пресечка чак до полунощ, когато се уверили, че биячите не са вътре. Чак тогава Невин била гипсирана.

Според Айдън, двамата братя му имат зъб от август 2014 г. Тогава Хайредин и тъстът му дошли да се черпят в заведението му, но като свършило работното време, той поискал да затвори. Така се стигнало до бой. После 4 пъти подавал жалби срещу тях за различни инциденти. Сега твърди, че се страхува за семейството си, има две деца на 3 и 6 г.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.