Общински съветник заседна в прясно ремонтиран асансьор

Общинският съветник от БСП в Шумен Николай Калев заседна в прясно ремонтирания асансьор в жилищния му блок на ул."Софийско шосе" 4. Освен че етажното возило аварирало веднага след ремонт, той бил "впечатлен" от обяснението на диспечерката от асансьорна фирма, че нямат авариен автомобил, а техник ще дойде с автобус.

Калев се качил в асансьора към 11,40 часа от първия етаж и натиснал копчето за 6-ия. Вместо да поеме нагоре обаче, кабината пропаднала поне половин метър надолу. За късмет пенсионерът военен пилот носел мобилния си телефон и позвънил на номер, изписан на стикер в асансьора. Жена приела проблема, но като почакал десетина минути, позвънил отново и тогава разпрал, че техника може да се забави. В крайна сметка поседял около 30 минути, докато дойде специалист. Човекът пристигнал с такси, помогнал бързо, но Калев се надява на извинение от сервиза.

Местният парламентарист се притеснил най-много, че ще закъснее за заседание на комисия в общинския съвет от 13 часа, но според него друг човек може да се паникьоса от тясното пространство и ако няма телефон, да чака дълго.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини