Диана Найденова и лидерът на Евророма Цветелин Кънчев се скараха в ефир

С вота на недоверие Лютви Местан иска да бетонира премиера Бойко Борисов и правителството. Това заяви лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев в "Карай направо" с Диана Найденова. Журналистката контрира Кънчев с думите, че ромите гласуват за този, който им даде пари.

Лидерът на "Евророма" е категоричен, че "има малцинства в България и те имат права. Преди два месеца още се разбра, че няма такава статистика за нападение на роми над лекари, каквато извади здравният министър Петър Москов. Защо сега ДПС иска оставката му?". "В конституцията не пише за малцинства, всички сме българи", контрира го Найденова.

"Вярно ли е, че огромен процент от децата роми отпадат от училище?", попита журналистката и добави, че и процентът на джебчиите роми също е голям. Kънчев призна, че тенденцията е тревожеща.

Двамата минаха покрай магистрални феи, а Цветелин Кънчев обясни, че те не могат да се доредят до елитните клубове, защото не са моделки и миски. "Да се върнем, да видим знаят ли кой си", предложи Найденова. Проститутките разпознаха Цветелин Кънчев като "ромски представител".

Найденова и Кънчев отидоха до родното място на ромския лидер - Златица. Там на маса се наредиха циганин, българин, циганин, българин. Те обясниха, че нямат проблеми помежду си.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини