Шведи раздадоха на германците билети за вкъщи

На 22 юни 2018 да почерпят

Отказаха електрическа количка на диабетик с байпас и без крака – ръцете му били здрави

Мелания Тръмп посети деца на имигранти в център на границата с Мексико

Доналд Тръмп: Пълната денуклеаризация на КНДР вече е започнала

80 деца без училищен покрив заради некачествен строеж Родители на протест, община Варна сезира прокуратурата

Димитър Данчев: За какви чужди инвеститори говорят управляващите, като не осигуряват нормални условия да функционира една индустриална зона?

Конфискуват имоти на избягали бандити В ЕС са иззети само 1,1% от всички приходи от престъпна дейност

Пожар край Пловдив изпепели стотици декари житни блокове

Вируси може да създават условия за появата на болестта на Алцхаймер

Четири хеликоптера извозваха туристи, блокирани на швейцарски връх заради авария на лифт

Полиците „Каско“ може да поскъпнат

Вижте акцентите в броя на вестник “Труд” в петък, 22 юни 2018

Съдът отхвърли иска на „Антикорупция“ за отнемане на 3,6 млн. лв. от осъдения до живот Георги Вълев Делото е било прекратено, защото проверката на КПКОНПИ продължила повече от 10 месеца

Уволниха директорка заради скандална торта (обзор)

Е, последно какво търси Сидеров в армията – гейове или тайна мобилизация?

Неотдавна партия „Атака” отправи парламентарно питане към военния министър дали евентуално български офицери с различна сексуална ориентация не са участвали във форума на офицерите травестити във Вашингтон. На такъв въпрос нито да отговориш, нито да не отговориш. Нито да се смееш, нито да плачеш. Да, вярно е, че армия, която не се сражава, която не тренира, може да се каже, че омеква. Но не е задължително омекването да е в китките. Затова, ако използваме казармената лексика, трябва гърч – „Падни!”, „Стани!”, „За бой!”.

И ето – армията се поправи. Взе да вика хора във военните окръжия и тогава „Атака” отново се надигна. Волен Сидеров заподозря МО в подготвяне на тайна мобилизация на резервисти, които да се включат на фронта в Украйна на страната на НАТО. Е, какво правим сега? Тръгваме „На нож!” или ще чупим китки?
Ясно е, че от „Атака” не си поплюват, когато трябва да докажат, че само те милеят за България (и Русия).

Какво общо може да имат гейовете в армията и тайната мобилизация? Дали пък тази обща мобилизация няма за цел да подбере от всички призовани само обратните резервисти с цел създаване на гей батальон, който да се включи във военна операция в Украйна? Тогава никак няма да са лишени от логика съмненията на господин Сидеров. Още от древността се знае, че могъществото на всяка армия зависи от количеството гейове в нея. Хомосексуалните практики са обичайни още преди новата ера за македонските войници. Александър Велики не случайно подрежда във фалангите влюбените мъже рамо до рамо: така те се бият много по-ефективно, а и взаимно се бранят. Историята доказва, че тази армия е била най-боеспособната за времето си.

Нашата армия е най-бедната в НАТО и като нямаме пари за самолети, с които да подкрепим военните си партньори, ще участваме с каквото имаме. И добре че е Волен Сидеров да ни помогне да навържем две и две. Според мен войната ни е в кърпа вързана. Само си представете луганските и донецките главорези как ще треперят от такъв батальон. Няма да мигнат да не ги изненада някоя диверсия в тил. Ще спят, сякаш чакат вежливия лос. Мерникът им ще омекне и ще вдигнат белия флаг.

Г-н Сидеров ни помогна да прозрем този тънък замисъл на Алианса. Меки българи – срещу корави руснаци. Освен това ако попаднат в плен, те могат мъжки да издържат мъчения, които биха пречупили волята и на най-коравите хетеросексуални рейнджъри.
Възможно ли е обаче лидерът на „Атака” да се досети и нещо друго. На времето всички политици бяха „маскари” (по Бай Ганьо), а днес така са омазали държавата, че родният избирател все по-често нарича управниците си „педе…си”, без значение дали са хетеросексуални и без значение от коя партия са те. И това е титла по заслуги.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.