Зодиите: Как ви върви любовта?

Овен

Ще се сдобиете с бижу

Ако имате човек, когото да поздравите за Свети Валентин, заложете на неизречените думи. Направете се на загадъчни колкото и да не ви е в стила. Не се изхвърляйте с подаръците. Измислете нещо по-така.
В случай че сте самотни и се надявате днес да е денят, в който късметът ви ще се обърне, не се целете нависоко. Насочете вниманието си към някой необработен диамант. Има шанс да се сдобиете с неповторимо бижу.

Телец

Върви ви по мед и масло

Знаем, че очаквате този празник вече половин година - това е перфектният повод да покажете на всички, че това, което имате, си е само и единствено ваше! Никой не пипа гаджето ви. Сега е моментът за разточителство - бонбони, шоколади, цветя, екскурзии, готови сте да вдигнете и сватба, стига този ден да бъде запомнен завинаги от вашата половинка (и всички останали). Каквото и да планирате, ще мине по мед и масло.

Близнаци

Сърдитко Петко няма да купонясва

Как ще ходите след Свети Валентин е загадка, на която няма отговор. Главата ви бумти, краката ви треперят. Божичко, каква нощ ще бъде само! Всичките ви луди фантазии ще бледнеят пред това, което ви очаква. То може да се случи вечерта, през деня, още сутринта... По всяко време. Бъдете в очакване на големия ненормален купон. Но ако изберете да се цупите и да си стоите вкъщи цяла вечер до мушкатото - сами сте си виновни. Купон за сърдиткопетковци няма да има.

Рак

Много плач за нищо

Днес е денят, в който сериозно ще обмислите идеята да отидете на кардиолог. Очевидно не е нормално сърцето ви да препуска така. Бъдете готови за емоционален Свети Валентин - всичките ви чувства ще се излеят против вашата воля. Направете всичко възможно да се сдържате. Някой от изблиците ви може да сложи край на връзката ви. За самотниците вечерта е пълна с надежда. Не оставайте вкъщи. От телевизора няма да изскочи кумирът ви и да ви поведе за ръка към залязващото слънце.

Лъв

Опасност от отхвърляне

Вашата увереност е завидна, но когато става дума за любовта, не е зле да помислите, преди да действате. Ако не сте сигурни, че чувствата ви са споделени, точно днес има опасност да ви отрежат. Опитайте се да избегнете надвисналата опасност. Дори и да се окажете сами и отхвърлени, няма да изгубите и грам от самочувствието си. Не би било изненада дори да си намерите друга мишена до края на деня. В днешния ден бъдете внимателни с алкохола.

Дева

Спокойствие и любов

Свети Валентин ще е повод да се радвате на любовта на любимите ви хора, без да се стараете да организирате каквото и да било. Нищо заслепително не ви очаква, защото ще сте заети с работа през целия ден, но дори и без скъпа вечеря и романтични подаръци вие ще си прекарате спокойна и приятна вечер в топло легло, близо до човека, когото обичате. Ако сте на диета, нека този ден бъде почивка - поръчайте любимата си храна за вкъщи и я споделете с вашата половинка.

Везни

Не разочаровайте любимия

Оставете очакванията - как ще премине този ден, не зависи от вас. Вие познавате партньора си, затова се постарайте да предотвратите неприятни изненади, като поговорите с него. Романтичните жестове са ваша силна страна и няма да имате проблем с това да измислите нещо хубаво, дори и в последния момент. Не разочаровайте любимия човек с мързела си - подготовката за този ден му е отнела много повече време, отколкото на вас.

Скорпион

Не всичко е толкова черно

Ревността отравя живота ви напоследък. Не й позволявайте да ви завладее напълно. Задръжте пушката и проследяващите устройства - днес всичките ви притеснения ще се изпарят. Въпросите, които са ви тревожили, ще получат отговор. Ако се притеснявате, че за пореден път ще ви разочароват, имаме добри новини: ще бъдете приятно изненадани. Имайте доверие на хората, които обичате - не всичко е толкова черно, колкото ви се струва.

Стрелец

Опасност: самотна вечер!

Надявате се днес да ви се отвори парашутът, нали? Надявайте си се. Свети Валентин няма да ви задоволи и ще завършите вечерта сами със сладоледа, чашката и туршийката. Така ще е, като търсите секс без обвързване! Днес е денят да се замислите какво (и кого) точно искате. Време е да проявите малко смелост и да подскажете за чучвствата си на човека, когото харесвате. С малко късмет и правилните думи може и да не сгафите този път.

Козирог

Магнит за самотници

Свети Валентин ще е като рождения ви ден - благодарение на социалните мрежи с вас ще се свържат хора, с които дори не помните да сте се запознавали. Изведнъж ще се окажете магнит за зловещи самотници, които отчаяно си търсят някого за забавление. Ако и вие сте част от групата на необвързаните, изключете телефона си и излезте с приятели. Единственият, който може да ви накара да се чувствате по-добре, е някой близък.

Водолей

Дръжте езика зад зъбите

Ще си легнете с усмивка. Ако това не е достатъчно подробно, звездите имат да ви прошепнат само, че най-хубави са моментите, които не планираме. Излезте навън и се разходете. Свети Валентин ще е пълен с изненади. Важно е обаче да държите саркастичния си език зад зъбите! Оценете старанието на любимия човек и запомнете, че той е този, който търпи язвителните ви забележки всеки ден - поне днес опитайте да не го критикувате за всичко.

Риби

Опа! Грешка...

В кой злокобен час решихте да се обадите точно на този човек? Навръх Свети Валентин! Затворете веднага телефона и се направете, че ви няма. Днес ще ви се наложи да успокоявате самотен приятел. По-добре вложете емоционалната си енергия в това. Подкрепата ви е дълбоко ценена, но на вас ви се струва, че никой не се интересува от вашите чувства. Ако послушате съвета на планетите, ще си прекарате добре с някого, когото искрено обичате.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл