Водолази продължават издирването на детето, което падна в микроязовир

Продължава пожарът на двата танкера в Керченския проток

Жлът код за опасно време в 4 области днес

Сирия заплаши с удар срещу летището в Тел Авив

Службите осуетиха бомбен атентат срещу мюсюлманска общност в САЩ

Грипна епидемия и в Силистренско от днес

Валежите се усилват от днес

Г-жо Ангелкова, министър на Тома Белев ли сте?

На 23 януари 2019 да почерпят

Мултикулти извращения на номинациите за „Оскар“ Етнически квоти и политически послания с “Черната пантера” и “Зелената книга”

ЕК алармира за БГ гражданството (обзор) Институцията е обезпокоена от схемите за предоставяне на паспорти срещу инвестиции

Палестинец е убит след израелска въздушна атака в Газа

Комисията одобри Преспанския договор, утре влиза в гръцкия парламент

Би Би Си: Дейвид Бауи е най-великият артист на ХХ век За най-велик лидер на ХХ век е избран Нелсън Мандела

Африка спасява Пирин с подписи, събрани от „зелените“ Преброяване на „еколозите” поиска бизнесът

Еврозоната одобри удължаването на гръцкия спасителен план

Финансовите министри от еврозоната обявиха, че одобряват списъка с реформи на Гърция в замяна на 4-месечно удължаване на международния й спасителен план.

19 министри решиха, че „считат този списък от мерки за достатъчно изчерпателен, за да се смита за валидна отправна точка“.

„Затова се съгласихме да продължим с националните процедури с оглед постигането на окончателно решение за удължаването му с до 4 месеца. Призоваваме гръцките власти да развият и разширят списъка с реформите, в тясно сътрудничество с институциите, за да има възможност за бързо и положително заключение от разглеждането им“, гласи заявлението.

Парламентите на тякои от 19 страни от еврозонат, включително и Германия трябва да гласуват предложенията на Атина, преди гръцкия спасителен план да изтече в събота.

ЕС, ЕЦБ и МВФ, досега известни като „тройката“ кредитори, вееч наричани „институциите“, ще преразглдедат и усъвършенстват списъка до края напрл.

При изтощителни преговори в петък, министрите се съгласиха на 4-месечно удължаване на спасителния план, но само при условие, че новото ляво правителство на Гърция състави обвързващ списък с реформи, за да вкара финансите си обратно в релси.

Гърция предаде на Брюксел списъка, който включва обещания за борба срещу укриването на данъци и корупцията в понеделник.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.