И областен лидер на АБВ заплаши с оставка

Областният лидер и член на Националния съвет на партия АБВ в Пиринско Владимир Димитров също заплаши с оставка заради гласуването в сряда от депутатите на АБВ в подкрепа на новия дълг от 16 млрд. лева.

"Като член на националният съвет на ПП АБВ и като гражданин изразявам остро недоволство от гласуването на Парламентарната група на АБВ в подкрепа на новия дълг от 16 млрд.лева", казва той в официално писмо до медиите.

Не е спазено решението на Националният съвет за противопоставяне на искането на нов дълг, а това е сериозна политическа грешка и ще нанесе трайни негативни последици в развитието и бъдещето на нашата млада политическа сила, смята Димитров. Той настоява за спешно свикване на заседание на Националния съвет на ПП АБВ за разглеждане на позицията на Парламентарната група и съответни мерки за неспазване взетите преди това решения от политическите органи.

Областният лидер не е съгласен с подобен начин на правене на политика и ще преразгледа участието си в активния политически живот, ако това продължи.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини