Горя ресторант на езерото Ариана, в който са вечеряли Путин и Меркел (обзор)

Пожар бушува в ресторант “Едно време” на езерото “Ариана” в столицата. Огънят лумнал към 4 часа, съобщиха от пожарната. Два екипа огнеборци изгасили пламъците за около двайсет минути.

При пожара няма пострадали хора, но били унищожени барът и оборудването в заведението.

До днес не бяха ясни причините за огнената стихия. Според една от версиите искрата е тръгнала от техническа неизправност в елзахранването или в уред. Ще се проверява и дали пожарът не е умишлен, казаха огнеборци.

От управата на заведението вчера отказаха коментар. Във фейсбук страницата на ресторанта обаче бе публикувано следното съобщение: “Поради малък инцидент, случил се тази нощ, искаме да уведомим клиентите си, че заведението няма да работи няколко дни.”

Ресторант “Едно време” стана известен при първия мандат на Бойко Борисов като премиер. В него той заведе Силвио Берлускони, Ангела Меркел и Владимир Путин.

Само преди дни от Столичната община обявиха, че започват конкурс за наематели на езерото “Ариана” и околните площи с търговски обекти за срок от пет години. В търга не фигурира заведението “Едно време”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини