Валентина Радинска представи „Защото е студено”

КЗК осъществява контрол върху големите вериги бензиностанции с цел гарантиране на конкурентната среда

Издадоха международна заповед за арест на Никола Груевски

Катедралният храм на Сливен откри дарителски център за вещи в помощ на бедните

Екатерина Захариева: Целта на правителството е 4-годишен мандат Всеки има право да протестира, но нека да не провокираме ситуацията, заяви вицепремиерът 

Парламентът започна работа с кворум от 125 народни представители Поименна проверка бе поискана от Данаил Кирилов от ГЕРБ

Шофьор си разцепи колата и загина

Кметът на Бургас Димитър Николов за данъка върху старите коли: Принципът е „замърсителят плаща“

Пактът за мигрантите на ООН противоречи на българския интерес Бюрократите окончателно са си загубили ума, или са се предали на изкушението на Сорос

Кой е най-добрият комплимент на първа среща с жена след онлайн запознанство?

Младен Маринов: На протеста във Варна вчера е задържан криминално проявен, който е хвърлил пиратка и е напръскал със сълзотворен спрей полицаи Има лица, които открито търсят конфронтация с униформените, каза министърът на МВР

Цецка Цачева: Продължаваме да работим по останалите три препоръки на ЕС, които са близо до изпълнение

Неправилното хранене и стресът отключват диабета Важна е редовната профилактика

Селски кметове искат „капани” за свободно пуснати животни Общинските пазачи в Сливенско опазиха реколтата на 31 села

25 години затвор за Тунджай Киров, убил жена за 80 лева

Българските проститутки учат чужди езици

Проститутки и компаньонки трескаво учат чужди езици, за да са актуални и в крак с променящия се туристически поток във Велико Търново. В специализираните „розови” сайтове все повече жрици на платената любов дебело подчертават, че наред с „устния френски” владеят и по още поне 2-3 западни езика, пише „Телеграф“.

Наред с традиционния английски, някои от труженичките с гордост са написали, че говорят още испански, италиански, гръцки, турски и руски. Впрочем последният се владее от 2-3 жени на възраст около и над 35 години, които вероятно разчитат на позабравените си познания от ученическия чин. Има обаче и няколко от бранша, които са написали също, че владеят румънски език.

Вероятно това е заради все по-нарастващия наплив на туристи от северната ни съседка в Търново. Повечето от румънските туристи идват тук семейно, но нашенските жрици не искат да изпуснат шанса да изловят и някоя ергенска компания или самотен румънец, дошъл да се разходи в България. Пищна мадама пък споделя, че владее турски език и би желала да є пишат хора, говорещи този език или живеещи в Близкия изток.

Въпреки че повечето от проститутките вече не се стесняват да пишат, че предлагат платени сексуални услуги, все още има и такива, които се обявяват за компаньонки или масажистки. Те предлагат тайландски, японски и китайски масаж с освобождаване, зад който едва ли е толкова трудно човек да се досети какво се крие. Една от търновските труженички, подвизаваща се в „розовите” сайтове под името Виктория, пък е написала, че притежава официално действащо студио за масажи с всички необходими от закона разрешителни.

„Ако се чувствате уморен от стреса и напрежението на работното място, елате при нас и ние ще ви помогнем да се отпуснете с един масаж”, гласи рекламата. И веднага след това следва тарифа, която няма нищо общо с тази на един масажист. „Класически секс – 50 лв. за половин час, 80 лв. за 1 час. 150 лв. – анален, 300 лв. за цяла вечер, 200 лв. за тройка.

Освен това знойната мадама предлага и участие в ергенски партита срещу 100 лв. на час. „Масажистката” с гордост е написала също, че знае английски и испански език. Друга нейна колежка пък е направо рекордьорка с петте езика, който е написала, че владее.

Проверка в някой от „розовите сайтове” откри и специална пролетна промоция. Позавехнала 35-годишна кака предлага „секс за социално слаби” само на техен терен или на хотел. Цената е 50 лв. на час, но е възможно и индивидуално договаряне. За загорелите, но безпарични пък жрицата направо е готова да се жертва – 10 лв. за свирка.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.