Бабата на Алиса: Не знам защо се самоуби майка й

„Алиса се чувства добре, възстановява се. За нея оттук нататък ще се грижи баща й, предстои й лечение в един от най-известните медицински центрове в Москва. Не мога да ви кажа, защо майка й е взела това страшно решение, имайте малко човещина”, каза Наталия минути преди да излети за Москва.

Генералният консул на Руската федерация във Варна Сергей Николаевич Лукянчук и почетният консул на Русия в Бургас Тонко Фотев, които съпроводиха линейката до летището, останаха неотлъчно до семейството до самия полет, съобщава „Черноморски фар”.

Сергей Николаевич Лукянчук не се ангажира да отговори дали има връзка между самоубийството на Александра и убитото дете, намерено в куфар, като заяви, че в момента се води следствие. След като то приключи ще има и категоричен отговор, дали майката е повлякла Алиса със себе си или момиченцето е скочило само.

Драмата се разигра на бургаската улица „Батак 25”. Детето бе прието в реанимация с опасност за живота и множество наранявания. Екипите на МБАЛ-Бургас успяха да изведат детето от опасното състояние. Няколко дни Алиса бе лекувана и в неврохирургичното отделение.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини