Съученичка разби главата на Мис Стара Загора

Мис Стара Загора за 2012 г. С. К. лежи в болница, след като съученичка й разби главата с метален прът.

Сигнал за инцидентът е подаден на 6 април в 00:28 часа, а нападателката е задържана за 24 часа в ареста, информираха от полицията.

17-годишната С. е била атакувана в гръб пред дома си от своята доскорошна приятелка и съученичка Е. Ш. Момичето се прибирало от дискотека, когато било изненадано с два удара с метален прът в тила.

С. К. е настанена в Неврохирургичното отделение на УМБАЛ "Д-р Стоян Киркович" със съмнение за комоцио. Според лекарите няма опасност за здравето на момичето и ще бъде изписана в сряда. Тя обаче е в шок от преживения стрес.

Все още не е ясно кое е предизвикало яростта на Е. Ш., която доскоро била добра приятелка на С. Двете неведнъж участвали в конкурси за красота, имали опит и като фотомодели.

С. К. дори спечелила короната за най-хубава старозагорка през 2012 г., Е. Ш. пък участвала в конкурса на следващата година и според близки пирятели била подкрепяна и напътствана от своята съученичка.

Родителите на С. К. се заканиха да заведат дело срещу нападателката, която е дъщеря на популярен бивш футболист на "Берое" от близкото минало. Те разказаха, че преди инцидента дъщеря им е получавала заплашителни есемеси от Е. Ш., но не знаели причината за внезапната ярост на съученичката й. В неделната вечер пуснали дъщеря си на дискотека, защото е във ваканция, но с изричното указание да се върне преди 12,30 часа.

Момичетата са съученички в 11 клас, не блестят с особени успехи в училище, но и досега не са имали неприятности, разказаха учители.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини