Автомобилен състезател е пострадал по време рали във Варна

25-годишен състезател е пострадал при инцидента по време на рали „Варна”, заради който автомобилното състезание беше временно прекратено. Това съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР – Варна, цитирани от "Фокус".

Пострадалият при инцидента по време на рали „Варна” състезател е със счупен 7-ми шиен прешлен, не е необходима спешна операция, съобщават организаторите на рали "Варна" . По информация от спешния център навигаторът Красимир Кръстев, който бе откаран с линейка след инцидента на СЕ5 е със счупен 7-ми шиен прешлен. Състезателят е в съзнание и не е необходима спешна операция. Допълнително ще бъде насрочена планова хирургична намеса.

Пътното произшествие е станало около 9:15 часа в участък по пътя за конната база, който е част от трасето на състезанието. Пострадалият състезател е настанен в болница със съмнение за фрактура на шиен прешлен, не се съобщава за други ранени. По-рано днес организаторите на състезанието информираха за инцидент с екипажа със състезателен номер 9 Стоян Добрев и Красимир Кръстев, който е възникнал на специален етап 5 „Виница“.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини