Кола лети с 250 км/ч по пътя София - Пловдив

Два дни, след като показахме видео с двама шофьори, които се надпреварват със 160 - 170 км/ч в Самоводене , се появиха кадри с шофьор, който вдига 250 км/ч по пътя София - Пловдив.

"Ясно се вижда как колата се кара с 250 км/ч на път от София за Пловдив. Чуват се и "изключително интелигентни" изрази по време на видеото", пише наш читател, изпратил видеото.

"Спомням си как преди известно време испанската полиция се беше самосезирала, защото беше видяла видео на българин, който кара с 240км/ч. Силно се надявам и българската полиция да реагира адекватно, защото това е единственият начин всички нарушители да се осъзнаят. А и превишаване на максимално допустимата скорост с цели 120 км е сериозно нарушение", пише още читателят.

"Пиша този имейл с надеждата, че малкото ми останало доверие в МВР ще бъде оправдано и ще последва адекватна реакция. Пиша го и защото вярвам, че последните години България върви в правилната посока и гражданското общество наистина съществува. Искрено вярвам, че в българското общество моралът е основен социален регулатор и гражданската активност е все по-растяща. Убеден съм, че единственият начин да се "преборим" със статуквото е самоинициативата да решаваме проблемите заедно, а не да чакаме да бъдат решени от някой друг. За съжаление България е трета по смъртност на пътищата в ЕС през 2014г. Искрено вярвам, че тази ужасна статистика може да бъде променена, ако се взимат адекватни мерки срещу "състезателите" по пътя. Състезателите, които не само застрашават живота на околните и нарушават законите, но и с цялата си наглост и простотия парадират с това "геройство" в социалнните мрежи. Състезателите, за които човешкия живот няма и капка стойност, защото си позволяват да карат с 250 км/ч. Състезателите, които имат чувството за безнаказаност, защото се възприемат за мутри и са се качили на скъпа кола. Състезателите, които виждаме всеки ден и не правим нищо, а после четем или гледаме за поредната жертва на пътя", пише още възмутеният читател.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини