Близначки от Стамболийски са загиналите в тежката катастрофа

Близначките Яница и Виолета Филчеви са двете загинали близначки във зверската катастрофа край Стамболийски снощи, пише "Марица", като се позовава на информация от семейството им.

Телата на двете млади момичета са откарани за аутопсия в Патологията на Университетска болница. Припомняме, че в зверската касапница на пътя загина и младо момче.

„Водачката в хюндая ме засече”, каза 23-годишният шофьор на аудито пред разследващите в Септември, след като се осъзнал след инцидента, при който загинаха трима негови приятели - момче и две сестри близначки.

В аудито по време на инцидента са се возили две двойки. "Тръгнах да изпреварвам хюндая на улица „Тракия”, но в един момент колата ме засече, след което се завъртях”, казал водачът на „Ауди”-то.

Обяснението пък на шофьорката на хюндая е, че е тръгнала да завива наляво, за да се прибира вкъщи, когато другата коля я връхлетяла и двата автомобила се закачили леко.

Аудито ми пресече пътя. Караше много бързо. Двете коли се закачиха леко”, обяснила дамата. Тя не е пострадала, но е много стресирана от инцидента.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини