Пълна лудница: Испания и Португалия оцеляха

Расте популацията на Ролс Ройс у нас Порше е най-разпространената спортна кола

Хуманитарният кораб “Лайфлайн” няма да хвърли котва в Италия, потвърди вътрешният министър Матео Салвини

Протестиращи срещу договора за името и полиция са се сблъскали в Солун

19% от надницата ни отива за галон бензин Нареждаме се сред последните страни по достъпност на горивото

Над 600 мигранти са спасени за ден в морето край Испания, общо над 1400 за последните 3 дни

Правят завод за фарове на „Мерцедес“

Анита Мейзер излиза от затвора срещу гаранция от 5 хил. лв.

Избягалият затворник Борис Иванов към похитената жена: Когато ти говоря, ще ме гледаш в очите

Борбата с катастрофите става ежемесечна Катаджии и чиновници от министерства и агенции длъжни да отчитат наложени глоби и предприети мерки

Немската обществена телевизия АРД поиска оставката на Меркел

Писателката Павлина Павлова: “Да ценим времето, то ни наказва за леността ни…” В социалните мрежи възникна скандал около наградата „Димитър Димов”

Ердоган с пълна власт в Турция (обзор) Управляващите запазват мнозинството си в 600-местния парламент

Какви са правата ми при сексуален тормоз на работното място

Пожарната със спешни мерки заради задаващите се порои у нас

Най-важното при покупката на месо е да се следи етикета му, както и цвета на месото

Повечето хора от България познават месата, но най-важното нещо е да гледат етикетите и печатите, които трябва да бъдат поставени на месото. То трябва да бъде свежо с леко розов цвят и мазнините трябва да бъдат бели до леко жълти – да няма съсиреци.

Повече четете ТУК

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.