Иракските власти предадоха на руските четири жени и 27 деца, свързани с “Ислямска държава”

Недохранените 3-годишни близнаци Стефан и Габриела отиват в дом или в приемно семейство Социалните служби установили, че не е подходящо да изпратят децата при баба им

Международен конкурс избира най-добрата концепция за нов градски център на Велико Търново

Съдят мъж от Разлог за подправяне на лотариен билет

Стоян Александров дал 61 кредита като физическо лице и 14 през фирми Общ размер: 541 000 лв., 1 693 160 долара и 3 738 600 евро; 1 006 400 лв. и 9 955 579.88 евро

70-годишен намушка трима бежанци в Германия

Шест Златни ритони на ВИНАРИЯ 2018

“Левски” предлага работа на красавици

Варна е декор във финала на “Привличане”

Миланов и ЦСКА напред в Лига Европа

Треньорът на „Рома към играчите: Исках половината да ви сменя

Мъри готов да напусне „Астана“

Бившият шеф на Общинска банка Александър Чакалски временно оглави „Топлофикация София“

Теменужка Петкова: Темата българската страна да бъде купувач на ЧЕЗ не стои на дневен ред

Цар Симеон II прие в двореца “Врана” бившия премиер на Македония проф. Владо Бучковски

Румен Петков: Ръководството на БСП е надменно и неадекватно, обрича кандидат кметовете си на изборна самота

Ръководството на БСП обрича кандидатите си за кметовете на изборна самота. Това е много голяма грешка – тази надменност и неадекватност. Не може до онзи ден да си бил вносител на плоския данък и днес да си срещу него, защото си в опозицията. Това каза заместник-председателят на АБВ Румен Петков в предаването „Тази сутрин” по БТВ.

„Не може до онзи ден да си съсипал „Белене”, да си съсипал „Южен поток” и днес да си първият сторонник на изграждането им. Не може до онзи ден да си бил носителя на идеята за налагане на санкции срещу Русия и днес да казваш, че санкциите трябва да бъдат отменени. Хората тези неща ги виждат, хората са чувствителни и тази непоследователност възмущава”, обясни Петков. „Ще си позволя да не приема вашия анонс – „Пътят на АБВ към БСП”, това не може да бъде еднопосочно движение”, добави Румен Петков.

Той уточни, че не вижда повод да се кандидатира отново за кмет. „АБВ ще има своите кандидати за кметове. Следващата седмица започваме анализите област по област”, допълни той.

Относно кмета на Хасково Георги Иванов и обвиненията към него, Петров коментира: „Ако има случаи, в които близки и негови роднини са се ползвали или са участвали в реализация на обществени поръчки, без съмнение има конфликт на интереси”. „Да се говори на едро и да се раздават оценки не мисля, че от това ще спечели обществото”, посочи той.

„През последните дни слушам едно тотално отрицание към всички кметове, че всеки кмет си имал по няколко строителни фирми. Това е дълбоко невярно и да обиждаме всички кметове по този нелеп начин е крайно незаслужено, непочтено и невярно, защото голяма част от тях са честни и достойни хора, които работят в полза на обществото. Бил съм кмет и си давам сметка какво е натоварването”, допълни още той.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете