Ето го човекa, издал бащата на Ани пред полицията

Приятелят на Станислав Бакърджиев – Ники е човекът, който в последните месеци е отсядал и живял често в апартамента на бащата на Ани. Именно той той издаде детеубиеца, който му споделил как разфасовал и сварил дъщеря си, за да прикрие следите си, мислейки, че ще запази тайната. Ники, обаче, пропял в полицията, съобщава „Български новини”.

Още от самото начало полицаите работеха по два сценария. Първият - че родителите са продали за осиновяване детето, и вторият - че бащата може да я е убил. В крайна сметка се потвърди най-страшният сценарий на полицията, след като Николай разказал на полицията цялата страшна история до последната подробност.

Той самият заявил: „Много е тежка тази тайна, за да я държа в себе си”.

Ники пристига за първи път в Гърция преди доста години. Работил е по различни нощни барове. Не е имал постоянен дом и е пътувал често между Гърция и България. Отсядал е често в дома на Станислав и именно там една вечер след като се надрусали със Станислав, той му разкрил тайната си.

Ники, който мислел, че детето е при баба си, след като чул веднага си събрал нещата и заминал за България. След като Станислав разбрал, че близкия му приятел е заминал, тръгнал с Димитрина за София, за да срещне отблизо Ники и си подсигури мълчанието му. В крайна сметка не е успял и дни по-късно щракнаха белезниците на ръцете му.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини