Румен Радев ще удостои с висши държавни отличия дейци на образованието, науката и военномедицинското дело

Пенсионер полетя от 7-ия етаж

Заловиха бракониери на калкан в Равда и Ахелой

След отлична реколта Вила Ямбол ще пусне две нови резерви от серията Kabile Избата организира празник на виното в родния си град

Николай Николов: Като разширяват “зелената зона” да гарантират и целево разходване на средствата за ремонт на инфраструктурата!

Величко, който върна чанта с пари, получи награда от кмета на Стара Загора

Служба „Военна полиция“ отчете годишната си дейност

БСП – Бургас отдаде почит на Васил Левски

Красимир Каракачанов участва във възпоменателния митинг-поклонение по повод 145-ата годишнина от гибелта на Васил Левски

Концерт-спектакълът „Възрожденски разкази“ е подарък за великотърновци по случай 140-годишнината от Освобождението Събитието е посветено и на 170-годишнината от рождението на Христо Ботев

Директорката на НИНКН подписвала като селски кмет

Задържаха мъжа, откраднал 10 гълъба и заек от пернишкия зоокът

В Бургас раздават безплатно компост

Приморско с атрактивен щанд на Ваканция и СПА Експо

Французин и алжирец опитаха да минат границата с фалшиви документи

Нaмериха обесен от месеци в Родопите

Обесен преди месеци човек откриха край родопското село Борино. На трупа се натъкнал горски служител по време на обход по работа в местността “Студена вода”.

Тялото е полуразложено и дори не може да се разпознае със сигурност какъв му е полът, но се предполага, че е мъж. Със сигурност обаче не е човек от Смолянска област, тъй като няма такъв изчезнал от района от това време, обясниха запознати със случая.

Около трупа не са открити документи. За да се установи самоличността му, ще се прави ДНК експертиза. Първоначалните данни сочат самообесване, казаха от полицията.

Междувременно смолянската дирекция на МВР обяви за издирване 46-годишен мъж от областния град. Милен Атанасов изчезнал от 12 май сутринта и по молба на близките е обявен за издирване. Изчезналият бил в работен панталон, кецове и с малка раница.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.