Цветан Цветанов бе гост на празника на град Долна баня

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов бе гост на празника на град Долна баня "Свето Възнесение Господне" (Спасовден). По традиция жителите на Долна баня честват празника на своя град със събор в подножието на Рила край руините на историческия манастир „Св. Спас”.

На събитието присъстваха кмета на община Долна баня Владимир Джамбазов, народният представител от ПП ГЕРБ д-р Петър Беков, областният управител на София област Росица Иванова, както и много кметове и общински съветници от ГЕРБ в „Радвам се, че в този празничен ден съм тук сред вас и честваме заедно празника на Вашия град. В дни като този, всеки от нас си спомня за това, което нашите деди са съградили и завещали на идните поколения. Важно е и ние да съумеем да запазим духовните традиции на град Долна баня“, заяви Цветан Цветанов. Той благодари и на кмета Владимир Джамбазов, който с всички сили и средства работи за изграждането и израстването на града.

Народният представител от ГЕРБ д-р Петър Беков подчерта, че община Долна баня е една от най-бързо развиващите се общини в областта. „Убеден съм, че и през идните години ще е така и хората в този красив град ще живеят още по-добре!“, заяви Беков.

Той пожела на кмета на Община Долна баня Владимир Джамбазов да продължава да работи със същия хъс и дръзновение както до сега, за да направи общината най- красивото, желано и търсено място за живеене.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини