ВСС избра нов районен прокурор на Козлодуй

Инициатива за 130 години от създаването на Бургаската библиотека: Брандиран автобус с ликовете на родни класици пътува по линия № 9

Тръмп промени позициите си: По-строг контрол на оръжията в САЩ (ИНФОГРАФИКА) Президентът обмисля и други мерки

Москва вини Вашингтон в намеса във вота за Кремъл Много било трудно да се поправят отношенията

На 332 българи е отказано лечение в чужбина през 2017 г.

МОН предприема допълнителни мерки за олекотяване на ученическите раници

Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление при строителството на оградата по границата

Вицепремиерът Валери Симеонов ще проведе работно съвещание за безопасната експлоатация на язовирните стени

Футболист прати 18-годишен в кома

Дрон тори 1 хектар за 15 минути Воден матрак за крави повишава млеконадоя

Шефът на НЗОК проф. Камен Плочев: 271, 2 млн. лева са задълженията ни към други държави

„Асарел-Медет“ продължава подкрепата за Община Панагюрище

В Лондон ще бъдат връчени наградите БРИТ

Калоян Паргов: Година и половина управляващите в СО тероризират гражданите на Малашевци с бездействието си

Меси развали проклятието „Челси”

Променят движението в София заради 24 май

Във връзка с провеждане на тържествено шествие по повод Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост на 24 май се въвеждат промени в организацията на движение в София.

Забранени са престоят и паркирането на автомобили на ул. “Оборище” между ул. “Кракра” и бул. “Васил Левски” от страната на Националната библиотека, с изключение на автомобилите на снимачния екип.

От 6.00 часа до приключване на празничната програма на 24 май, е забранено спирането и престоят и на ул. “Шипка” между ул. “Кракра” и бул. “Васил Левски” от страната на Националната библиотека, също и на паркинга зад Националната библиотека. Празничното шествие ще се проведе от 10.00 часа по маршрут: от площада пред Археологическия музей по бул. “Цар Освободител”, бул. “Васил Левски” до паметника на “Св. Св. Кирил и Методий” пред Националната библиотека

Забранява се влизането в двете посоки на пътни превозни средства от 8.00 до 11.00 часа по: бул. “Цар Освободител” между бул. “В. Левски” и пл. “Независимост”; ул. “Аксаков” между ул. “Г. Бенковски” и ул. “Дякон Игнатий”; ул. “Бенковски” между ул. “Аксаков” и бул. “Цар Освободител”; ул. “Леге” между ул. “Съборна” и пл. “Атанас Буров”; ул. “Дякон Игнатий” между ул. “Аксаков” и бул. “Цар Освободител”; ул. “15 ноември” между бул. “Цар Освободител” и пл. “Св. Ал. Невски”; ул. “Кн. Александър І” между ул. “Съборна” и пл. “Кн. Александър І”.

От 09.00 до 10.00 часа, с изключение на колите на масов градски транспорт, няма да се преминава по: бул. “Васил Левски” между бул. “Цар Освободител” и бул. “Янко Сакъзов”; ул. “Оборище” между ул. “Кракра” и пл. “Св. Ал. Невски”; ул. “Шипка” между бул. “Васил Левски” и ул. “Кракра”.

От 10.00 до 12.00 часа никой няма да може да преминава, включително и колите на масов градски транспорт, по: бул. “Васил Левски” между бул. “Цар Освободител” и бул. “Янко Сакъзов”; ул. “Оборище” между ул. “Кракра” и пл. “Св. Ал. Невски”, с изключение на тролейбусите; ул. “Шипка” между бул. “Васил Левски” и ул. “Кракра”.

Променя се частично маршрутите на автобусни линии номера 9, 280 и 306 както следва: № 9 – от бул. “Евлоги и Христо Георгиеви”, обратен завой пред Национален стадион “Васил Левски”, бул. “Евлоги и Христо Георгиеви” и по маршрута си; № 280 и 306 – от бул. “Цариградско шосе” по бул. “Евлоги и Христо Георгиеви”, ул. “Ген. Гурко”, бул. “Васил Левски”, бул. “Цар Освободител” и по маршрута си.

Ще има и промени частично в маршрутите на тролейбусни линии номера 1, 2, 4, и 11 както следва: номера 1 и 2 – от бул. “Васил Левски” обратен завой при кино “Одеон”, бул. “Патриарх Евтимий” и по маршрута си; номера 4 и 11 – от бул. “Цар Освободител” по бул. “Васил Левски”, ул. “Ген. Гурко”, бул. “Евлоги и Христо Георгиеви”, бул. “Цариградско шосе” и по маршрута си; Тролейбусите от линии номера 1, 2 и 4 преминали преди мероприятието да се движат по следния маршрут – от ул. “Кракра” по ул. “Оборище”, десен завой по бул. “В. Левски” и по маршрута си.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете