Цвета Караянчева към Мая Манолова: Всичко, което твърдите, е лъжа и манипулация

"Велизар Енчев потвърди, чe работници са попълвали празни бюлетини с хиксчета, за което са получавали възнаграждение от по 200 лева. Асен Агов също заяви, че на зaвършващите в едно училище са раздавани бюлетини, попълнени с хиксче за точно определена партия. Заловените в Костинброд бюлетини са само част от предназначените за изкривяване на вота", заяви Мая Манолова пред bTV.

Изявлението ѝ възмути депутата от ГЕРБ Цвета Караянчева, която се включи изненадващо в ефир. "Балонът "Костинброд" се спука. Това, което твърди, Мая Манолова е лъжа и манипулация", заяви Караянчева.

"Не се наемам да коментирам твърденията на г-жа Караянчева. Аз твърдя, че при бюлетините трябва да има контрол. Това, което каза съдът е, че Росен Желязков не е виновен. Питайте "Протестна мрежа", работихме паралелно с Антоанета Цонева. Мисля, че този разговор можехме да си го спестим, една година имаха правителството за решаване", каза Манолова.

"Трябва да е ясно, че не чувалите са важни, а протоколите", отсече пък председателят на правната комисия Данаил Кирилов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини