Време разделно е любимият филм на българските зрители

“Време разделно” е любимият филм на българските зрители в класация на БНТ. На второ място те поставиха “Козият рог”, а трети остана “Оркестър без име”.
Захари Бахаров бе специален гост на гала вечерта на „Лачените обувки на българското кино”. Той кавалерства на актрисата Ваня Цветкова, която пристигна от САЩ специално заради финала на формата.

Ирмена Чичикова застана в подкрепа на „Осъдени души”. Режисьорът, получил най-голямото отличие за режисура на фестивала в Москва за филма си “Дзифт” – Явор Гърдев - бе застъпник на „Козият рог”. Явор Бахаров прикани зрителите да гласуват за филма „Всичко е любов”. Актрисата София Кузева, която изигра ролята на Дана във “Вчера”, се завърна от Германия, за да подкрепи емблематичния филм на Иван Андонов.

Застъпник на драматичната любов на Иво и Лиза в “Крадецът на праскови” бе актрисата Боряна Пунчева, която е и главен продуцент на студио “Екран” на БНТ. Писателят и адвокат Радослав Парушев подкрепи „Господин за един ден”. Илиян Джевелеков, чийто режисьорски дебют „Love.net” се нарежда сред най-добрите бокс офис постижения в България, подкрепи „Време разделно”.

Мартичка Божилова призова зрителите да гласуват за филма на Рангел Вълчанов „Лачените обувки на незнайния воин”. А вота за „Оркестър без име” насърчи рок музикантът Васил Гюров. ”Опасният чар” на Тодор Колев бе защитаван от радиоводещия Драгомир Симеонов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини