Кола удари ученик в Шумен

Уютният огън в камината е вреден за здравето

Земетресението край Асеновград – второ по сила в света

Разкриват 500 работни места в Шуменско

Възрастен мъж би брат си с брадва

Четирима се спасиха от горяща къща в Карнобат

Издирват болен, напуснал дома в Лозево

43-годишен от Германия дойде да си търси интернет булката, на която превел 25 000 евро Булката обещавала да му пристане, но не заминала при него

Служители на СДВР задържаха 34-годишен крадец на велосипед На многократно осъждания за кражби Ц.С. е наложена 72-часова мярка за неотклонение

Пиян 17-годишен младеж открадна камион

Земетресения със сила над 4 по Рихтер край гръцките острови Закинтос и Крит

Кметът на старата столица и посланикът на Англия обсъдиха АМ Велко Търново-Русе

Дуа Липа и Стормзи взеха по два приза БРИТ

Възрастен мъж е намерен убит в столичния квартал “Люлин” Задържани са дъщеря му и съпругът й

Цвета Караянчева: Дали БСП няма да поискат и диктатура на пролетариата

Излязъл от затвора наръга 17 пъти бившата си жена (обзор)

Бивш затворник нападна с нож и наръга 17 пъти бившата си жена в Бургас. С рани в стомаха и гърдите 27-годишната Галина Г. била откарана в бургаската болница. Животът є виси на косъм заради голямата кръвозагуба, казаха лекарите.

Драмата се разиграла към 8,30 ч вчера в жк “Славейков”. Галина, която е продавачка в мола, отивала на работа, когато бившият є мъж Ивелин Ц. я нападнал изневиделица. След скандал я подгонил през градинка, настигнал я и започнал да я ръга с нож. После избягал. Два часа по-късно полицаите го заловили в квартирата му.

Преди 2 месеца Ивелин излязъл от затвора, където лежал за наркотърговия. Галина, с която имали дете, отказала да заживеят отново заедно. Мъжът си наел квартира, но непрекъснато я преследвал, разказаха криминалисти. Ревнувал я, че има друг приятел и твърдял, че не му дава да вижда детето. Ченгета добавиха още, че въпреки тежките рани Галина била в съзнание, но не искала да им каже кой я е нападнал и защо. Възможно е обаче и да е била в шок от нападението.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете