Излязъл от затвора наръга 17 пъти бившата си жена (обзор)

Бивш затворник нападна с нож и наръга 17 пъти бившата си жена в Бургас. С рани в стомаха и гърдите 27-годишната Галина Г. била откарана в бургаската болница. Животът є виси на косъм заради голямата кръвозагуба, казаха лекарите.

Драмата се разиграла към 8,30 ч вчера в жк “Славейков”. Галина, която е продавачка в мола, отивала на работа, когато бившият є мъж Ивелин Ц. я нападнал изневиделица. След скандал я подгонил през градинка, настигнал я и започнал да я ръга с нож. После избягал. Два часа по-късно полицаите го заловили в квартирата му.

Преди 2 месеца Ивелин излязъл от затвора, където лежал за наркотърговия. Галина, с която имали дете, отказала да заживеят отново заедно. Мъжът си наел квартира, но непрекъснато я преследвал, разказаха криминалисти. Ревнувал я, че има друг приятел и твърдял, че не му дава да вижда детето. Ченгета добавиха още, че въпреки тежките рани Галина била в съзнание, но не искала да им каже кой я е нападнал и защо. Възможно е обаче и да е била в шок от нападението.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини