Георги Бабата в съда - мълчалив, по джапанки и насинен

Георги Андонов - Бабата, който наръга 17 пъти с нож 27 годишната продавачка от Бургас Галина Георгиева, пристигна в съда смълчан и по джапанки. Лицето му бе насинено.

Андонов мълча през цялото време, докато магистратите обсъждаха мярката му за неотклонение. Единственото което каза накрая бе: "Нямам какво да добавя".

Андонов има общо пет присъди. Последната от тях е за зверското убийство на баба му , която той удушил през 2008 година, после увил трупа в килим и го скрил под леглото. Има да лежи 10 години и 10 месеца, съобши обвинението.

Прокурорът по делото настоя Бабата да остане зад решетките, защото може да се укрие. В момента той изтърпява присъдата си в общежитие от отворен тип "Спартак", където режимът е сравнително лек, бяха мотивите на обвинителя. Освен това, един от свидетелите е негов съкилийник, върху който Бабата може да окаже натиск, ако се върне в общежитието.

В събота сутринта в парка на жк "Славейков" Георги настигнал Галина, която тъкмо отивала на работа в близкия мол. Тя му казала, че вече не иска да са заедно и той я намушкал. Затворникът в момента бил пуснат в отпуск и бил лудо влюбен в красавицата. За да го залови в дома му в Сливен, полицията направи постановка с бившия съпруг на младата жена- Ивелин, когото съобщи че задържа, докато истинският извършител падне в капана.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини