Шуменец тръгна пеша до Рим Венци ще върви 2 години, целта му е поклонническа

Швейцария дари противопожарен автомобил на община Кресна

Георги Икономов: Името Банско е разпознаваемо в Бурса и е предпочитана туристическа дестинация

Президентът Радев наложи вето на Закона за КТБ

Ферари има два рождени дни Ако беше жив, Енцо щеше да навърши 120 г.

Цветан Цветанов: Жаблянов се държа все едно е номиниран за председател на БСП

Корнелия Нинова: Искането за оставка на Валери Жаблянов е противоконституционно

110 депутати решиха оставката на Валери Жаблянов

Съдът отложи първото заседание по делото срещу Владо Плацентата

Арестуваха двама, ограбили казино и бензиностанция с пластмасов пистолет

Владимир Тошев: Ако изказването на Жаблянов не е комунистическа тирада и той не е дървена комунистическа глава, аз се извинявам

Пътни полицаи засякоха трима, обявени за издирване Единият е търсен от ГДБОП

Тежко е състоянието на момчето, паднало от прозорец в социален комплекс

Курсант Деница Иванова от НВУ е носител на наградата „Трети март” Отличието е левовата равностойност на 3000 евро

Оперетата “Графиня Марица” отново на търновска сцена Представят постановката с нови попълнения сред солистите

Какъв е идеалният размер на мъжкото достойнство според жените

Жените имат свой естетически идеал за дължината на мъжкия пенис, показва изследване на американската Национална академия на науките.

В хода на изследването се изяснило, че размерът на мъжката гордост все пак има значение и жените сами са посочвали коя дължина са смятали за най-естетична.

Дамите, на които са показвани немалко голи мъже, трябвало да ги подредят по сексапил въз основа на физическата им привлекателност и размера на половия член.

Резултатите показали ясна тенденция: Размерът има значение! Средно взето, високите мъже с по-надарени пениси са били оценявани като по-привлекателни, пише БГНЕС.

Но неправилно е да се мисли, че колкото е по-голям членът, толкова той е по-симпатичен на нежния пол. Открити бяха и т.нар. “пределни граници”, чието прескачане се обозначавало от прекрасната половина на човечеството или като “малък”, или като “грамадански”. По такъв начин бе установен диапазонът, който може да бъде етикетиран като “най-красивия”. И размерите на пениса в рамките на този диапазон може да се отнесе към категория на “идеалния размер”.

И така в очите на дамите идеалната дължина на нееректирал пенис варира между 12.8–14.2 сантиметра. Учените наблягат, че става дума за изследване на мъжката гордост в състояние на покой. А това ще рече, че тя е била възприемана и оценявана повече естетически, отколкото физиологически.

По-рано тази година британски учени проведоха мащабно изследване за средния размер на мъжкия полов орган с участието на 15 000 на възраст от 17 до 91 години. И така в еректирало състояние той е 13,12 см, а в отпуснато 9,16 сантиметра. Очевидно според тяхното изследване средният размер няма как да най-естетичният за дамите съгласно американското изследване. До естетическият размер се доближава еректиралия член, но тук той явно се възприема повече физиологически отколкото естетически.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете