Къде "ваканцуват" звездите това лято

Всяко идолите на милиони хора, болезнено обсебени от света на шоубизнеса, разпускат из разнообразни, но винаги престижни, ваканционни кътчета из земното кълбо. За това лято от Daily Mail изготвиха импровизиран списък с местата, на които е най-вероятно да срещнете холивудска звезда. Освен типичните локации с изглед към море или океан и селекция от разкошни вили и хотели, в гидът на журналистите от британския таблоид влизат специални събития като финала на тенис турнира “Уимбълдън” вдобрата стара Англия или динамичния, вибриращ от живот калифорнийски фестивал в Коачела.

Но класиката си е класика. Любимо място за отдих на асове от развлекателната индустрия си остава милионерската дестинация с изобилие от свръхскъпи вили Хемптънс, Ню Йорк. “Милиардерската улица”, както е известен ултратузарският райно привлича знаменитости както нощната лампа привлича насекоми. Преди дни там беше снимана разкошната Моли Симс – модел и актриса – да позира в розов дрескод на тематично парти за богати и известни.

За съжаление на всички хора с вкус, Хемптънс се оказва привлекателна дестинация и за клана Кардашиян. Звездата от клипчета с домашно порно Ким Кардашян и нейният съпруг – един от най-отвратителните музикални изпълнители на нашето време – Кание Уест, могат да бъдат видяни из плажовете или добре поддържаните улици на богаташкия оазис. Известните заради това, че са известни се забавляват с тенис, голф и други маркери на Западния елит. Истината обаче е, че ако не живеехме в света на риалити програмите и култа към глупостта, Кардашян и Кание щяха да могат да си позволят почивка най-много в град като Припят.

Друго място, на което могат да бъдат засечени знаменитости е Френската Ривиера. Сезонът на звездите започва още през май по време на фестивала в Кан и продължава цялото лято, където в свръхскъпите хотели на булевард “Кроазет” се роят лица от филмови плакати и концертни турнета, за да се наслаждават на класическа средиземноморска ваканция. Турът на шоубизнес елит из Френската Ривиера продължава в Сен Тропе – едно от любимите места за почивка на Джей Зи и Бионсе, които може да нямат особено големи заслуги към качествената музика, но успяха да изградят огромна индустрия и се превърнаха в маркетингови феномени в социалните мрежи.

Езерото Комо в северна Италия е предпочитаното място за почивка на Джордж Клуни, който има и вила там. По-младите риалити и музикални звезди на инстаграм-поколението пък често се отбиват в разрастващия се като във футуристичен филм арабски град Дубай.

За всички останали има Маями.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини