На 22 май 2019 да почерпят

„Парцелгейт” се развихри в Полша Премиерът си купил имот на шесторно по-ниска цена

След градушката в Горна Оряховица кметът свика кризисния щаб Градоначалникът е разпоредил незабавна проверка на щетите

Атанас Скатов се завърна от Хималаите

Министър Захариева: Германия счита България за важен партньор и за много силна проевропейска държава

Серенай Саръкая и Керем Бурсин се разделиха

КФН: Изплащането на 10 лева обезщетение на наследници на загиналите в катастрофа край Своге е противозаконно

Народът му отпуска края – харчи за курорт, техника и ремонти Увеличаваме разходите си по-бързо от останалите европейци

ЦСКА не се предава, титлата между Разград и „Армията“

Вижте акцентите в броя на вестник „Труд“ в сряда, 22 май 2019

Ники Лауда – Майсторът на резките завои

Заснеха извънземни над магистрала „Тракия“?

Снимка на необясним небесен феномен над магистрала „Тракия“ обиколи социалните мрежи в последните дни. Неописуемото фото бе разпространено от мъж с името Робърт Желязков, който се кълне, че го е щракнал в близост до Ямбол и не е използвал никакви технически средства, за да манипулира картината. На зловещия кадър облаците са надвиснали над магистралата като гигантска, осеяна с пипала фигура, нещо средно между медуза и прилеп, пише struma.bg.

„Може би са те“, е написал самият Робърт Желязков. Човекът допълва, че изобщо не е забелязал гигантската структура по време на пътуването, просто безцелно щракал пейзажа на прибиране от морската си ваканция и чак впоследствие децата му открили кадъра на мобилния телефон и останали в шок.

Уфолози веднага направиха връзка между феномена и мистериозната пирамида в местността Зайчи връх в Средна гора, над който се е появил странният облак. На въпросния хълм траколози изкопаха още през 40-те години древно светилище на богинята Артемида, което според изкушените в езотериката е древна генетична лаборатория, в която синтетично е поставено началото на човешката раса. За съжаление голяма част от комплекса е унищожен при прокарването на магистрала „Тракия“.

Експертът по паранормални явления Васил Шпатов, член на асоциация „Феномени“, коментира, че светилището на Зайчи връх всъщност е било поточна линия за производство на човешки същества. „В специални херметизирани и осигурени от посегателство през времето хранилища и скривалищни трезори космическите жреци оставят здрави свещените съдове – носители на вложената от тях генетична информация, за да увеличат излъчвания сигнал от тях и увеличат шанса за приемане и разчитане на информацията от посветен посетител на специалното място. Това, което казионната археология нарича „древен склад за битова керамика“, всъщност е колекция от инфоносители за проектирането и създаването на вида хомо сапиенс“, твърди Васил Шпатов.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.