Заснеха извънземни над магистрала „Тракия“?

Снимка на необясним небесен феномен над магистрала „Тракия" обиколи социалните мрежи в последните дни. Неописуемото фото бе разпространено от мъж с името Робърт Желязков, който се кълне, че го е щракнал в близост до Ямбол и не е използвал никакви технически средства, за да манипулира картината. На зловещия кадър облаците са надвиснали над магистралата като гигантска, осеяна с пипала фигура, нещо средно между медуза и прилеп, пише struma.bg.

„Може би са те", е написал самият Робърт Желязков. Човекът допълва, че изобщо не е забелязал гигантската структура по време на пътуването, просто безцелно щракал пейзажа на прибиране от морската си ваканция и чак впоследствие децата му открили кадъра на мобилния телефон и останали в шок.

Уфолози веднага направиха връзка между феномена и мистериозната пирамида в местността Зайчи връх в Средна гора, над който се е появил странният облак. На въпросния хълм траколози изкопаха още през 40-те години древно светилище на богинята Артемида, което според изкушените в езотериката е древна генетична лаборатория, в която синтетично е поставено началото на човешката раса. За съжаление голяма част от комплекса е унищожен при прокарването на магистрала „Тракия".

Експертът по паранормални явления Васил Шпатов, член на асоциация „Феномени", коментира, че светилището на Зайчи връх всъщност е било поточна линия за производство на човешки същества. „В специални херметизирани и осигурени от посегателство през времето хранилища и скривалищни трезори космическите жреци оставят здрави свещените съдове - носители на вложената от тях генетична информация, за да увеличат излъчвания сигнал от тях и увеличат шанса за приемане и разчитане на информацията от посветен посетител на специалното място. Това, което казионната археология нарича „древен склад за битова керамика", всъщност е колекция от инфоносители за проектирането и създаването на вида хомо сапиенс", твърди Васил Шпатов.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Лайфстайл