Вучич организира митинг в своя подкрепа

Зам.-главният прокурор Иван Гешев: Гробна тишина настъпи в мрежата на ало-измамниците (обзор)

„Труд Уикенд“ – един вестник за два дни

Сузи Денисън, Европейски съвет за външна политика: 100 млн. европейци се колебаят за кого да гласуват

Проф. Иван Литвиненко: Пътеките в педиатрията са най-ниско платените

Христина Шопова: Надграждаме конкурса „За хляба наш…” с много любов и сърце

В пенсията влизат най-добрите доходи (обзор)

Пътешественикът Симеон Идакиев получи голямата награда на изложението „Културен туризъм” в Търново Отличиха общините Разград и Стара Загора за атрактивно и ефективно управление на туристически продукт

Окриха 50 кг кокаин на учебен военноморски кораб в Черна гора

Ограда на поделение се срути в Хасково, има загинал

ДПС обяви листата си за евроизборите Мустафа Карадайъ и Делян Пеевски в челни позиции

Касови апарати с режим „стелт” Превключват на работа с укриване на ДДС с два клавиша

Ангел Джамбазки: Трябва да се реши ромският въпрос, децата трябва да бъдат образовани

Отлагат изборите за ректор на ВТУ за 10 юни Люти скандали тресат висшето учебно заведение в старата столица

Какво е да си Кавалер на музата?

Спират временно трамваите и тролеите по Руски паметник заради ремонта

Във връзка с реконструкция на пл. „Руски паметник” се въвежда временна организация със спиране на трамвайното движение от 00.00 часа на 18 юли до 24.00 часа на 08 август през пл. „Руски паметник”, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

До 24.00 часа на 21 август се забраняват влизането, престоят и паркирането на пътни превозни средства по източното, западното и южното локални платна на пл. „Руски паметник”, по южната половина от пътното платно на бул. „Ген. М. Д. Скобелев“ от пл. „Руски паметник“ на 25 м към ул. „Лайош Кошут“, като движението на ППС се извършва двупосочно в северната половина от пътно платно на булеварда в посочения участък, по локалното платно на бул. „Ген. М. Д. Тотлебен” в посока център между пл. „Руски паметник” и ул. „Шандор Петьофи”.

От 00.00 часа на 22 юли до 24.00 часа на 08 август се забраняват влизането, престоят и паркирането на пътни превозни средства по западното локално платно на пл. „Руски паметник“, по локалното платно на бул. „Ген. М. Д. Тотлебен“ в посока център между пл. „Руски паметник“ и ул „Шандор Петьофи“, по дясната лента на централното платно на бул. „Ген. М. Д. Тотлебен“ в посока пл. „Руски паметник”, по бул. „Македония” /централно и локални пътни платна/ между пл. „Руски паметник” и ул. „20-ти април”. До 24.00 часа на 08 авгус се въвежда следната организация на движение на обществения градски транспорт: Маршрутите на автобусни линии 74 и 260 не се променят.

Продължава се временното спиране на тролейбусното движение в участъка и движението на временната автобусна линия 1ТБ. Съкръщава се маршрута на трамвайна линия 4, като кв. „Орландовци“ след ул. „Алабин“ трамваите ще се движат надясно по бул. „Христо Ботев“ до пл. „Възраждане“ – двупосочно. Маршрутът на трамвайна линия 5 се скъсява от кв.“Княжево“ до трамвайно ухо ж.к. „Бъкстон“. Разкриване се временен автобусен маршрут 5ТМ – от площад “Руски паметник” – спирка „пл. Руски паметник“ , надясно по бул. Ген.М. Д. Скобелев, надясно по бул. „Прага“, надясно по бул. „Пенчо Славейков“, наляво по бул. “Ген. Е. Тотлебен”, бул. „Цар Борис ІІІ”, ул. „Александър Пушкин”, обратен завой на пл. „Знаме на мира” и по ул. „Александър Пушкин” по маршрута-двупосочно. Автобусите ще спират в посока пл. „Знаме на мира” на крайна и начална спирка „пл. Руски паметник“ , разположена на бул. „Ген. М. Д. Скобелев”, на съществуващата спирка „бул. Прага“ , разположена на бул. „Прага“, на съществуващата спирка „бул. Пенчо Славейков“, разположена на бул. „Прага“, на временно разкритата за автобусна линия 1ТБ на бул. „Пенчо Славейков” при ул. Лайош Кошут, на бул. „Цар Борис ІІІ” след бул. „Акад. Ив. Е. Гешов” на съществуващата спирка за автобусна линия 260, след светофара на ул. „Софийски герой” на пешеходната пътека (трамвайна спирка „ж.к. Лагера”), на пешеходната пътека при пешеходния светофар за трамвайна спирка „ж.к. Хиподрума”, на пешеходната пътека при пешеходния светофар за трамвайна спирка „ул. Нишава”, на съществуващата автобусна спирка „ж.к. Красно село” за автобусни линии 63 и 260, на пешеходната пътека на светофара при бул. „Братя Бъкстон”, на съществуващата автобусна спирка „ж.к.Овча купел” за автобусни линии 107 и 260, на крайна спирка – спирката на автобусна линия 107 „кв. Павлово” на ул. „Александър Пушкин” след бул. „Цар Борис ІІІ” в посока Боянската църква. В посока пл. „Руски паметник” автобусите ще имат за начална спирка – спирката на автобусна линия 107 „кв. Павлово” на ул. „Александър Пушкин” преди бул. „Цар Борис ІІІ”, ще спират на съществуващата автобусна спирка „кв. Овча купел” за автобусна линия 260, преди знака на трамвайна спирка „ж.к. Бъкстон” при разградената пешеходна ограда, на съществуващата автобусна спирка „ж.к. Красно село” за автобусни линии 63 и 260, на трамвайни спирка „ул. Нишава” и „ж.к. Хиподрума” – в съществуващите джобове за спирки след трамвайните спирки, преди знака на трамвайна спирка „ж.к. Лагера” при разградената пешеходна ограда, на съществуващата автобусна спирка „бул. Цар Борис ІІІ” за автобусни линии 74 и 260, след знака на трамвайна спирка „УБАЛСМ Пирогов” при пешеходната ограда. Възстановяват се спирки кодове 1295 и 1300 за автобусни линии 74 и 1ТБ. След приключване на строителните дейности ще се възстанови и спирка с код 1296 за автобусни линии 260, 5ТБ и 1ТБ. Автобусите по линия 260 ще спират на всички спирки на временно разкритата автобусна линия 5тм в общия участък от маршрута.

Коментирайте от Фейсбук

Отговорете

error: Съдържанието на trud.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.