Първо в "Труд": Разбиха тайна спиртоварна в Слънчев бряг, един задържан

Полицаи разбиха нелегален цех за алкохол в Слънчев бряг. Той бил маскиран в подземен гараж и в него кипяло производство и бутилиране на спиртни напитки. Цехът бил в по-малко населената зона на курорта - Слънчев бряг- Запад.

Един човек е задържан, съучастниците му се издирват, научи "Труд".

В две помещения на подземния гараж са намерени и иззети : 299 пластмасови туби с вместимост пет литра, съдържащи бяла течност с мирис на алкохол, без акцизен бандерол, 230 също пълни пластмасови туби от пет литра, съдържащи тъмна течност / варираща от светложълтеникава до тъмно кафява/ с мирис на алкохол, без акцизен бандерол, както и още 15 пълни пластмасови туби, пълен 120 литров бидон, 13 кашона с пълни бутилки с етикети на различни марки алкохол върху тях, две хладилни чанти, съдържащи множество шишенца с различен обем и съдържание, фунии, спиртомери и други вещи.

В цеха имало кашон с бутилки с есенция, сертификат за качество и стокови разписки. Общото количество на намерените и иззети спиртни напитки е 3 000 литра / сред които фалшиви : водка, мастика, коняк, бренди, уиски, мента и др./, съобщават от ОД на МВР.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини