Цветанов призова журналистите да гласуват за ГЕРБ

"Аз съм сигурен, че когато се запознаете с кандидатите за кметове, няма съмнение, че ще гласувате за ГЕРБ", призова журналистите на пресконференция в Русе зам.председателят на партията Цветан Цветанов. Той представи номинираните за кметове на общини в областта.*

Пламен Стоилов е кандидаткметът за втори мандат на ГЕРБ в Русе. "Одобрените номинации и за останалите общини в областта са резултат от протоколите на общинските събрания, няма политическа друга формация с такъв реален живот", уточни Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ обясни, че издигнатите кандидаткметове са "най-доброто, което можем да представим". Той прогнозира 16-18 областни кметове, над 100 обшински кметове и повече от 1700 общински съветници на партията в страната след местните избори.

"Не трябва да правим никаква драма кой от коя партия е издигнат за кмет в малките населени места", допълни Цветан Цветанов. ГЕРБ оценява техните "качества и авторитет", тъй като по селата "партиите нямат особено влияние, но ГЕРБ единствена е създала там реален политически живот".

*Кандидати за кметове на общини на ГЕРБ в Русенска област: Русе - Пламен Стоилов, Бяла - Димитър Славов, Борово - Валентин Великов, Ветово - Димитър Денев, Две могили - Христина Евтимова, Иваново - Георги Миланов, Сливо поле - Валентин Атанасов, Ценово - д-р Петър Петров.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини