Бременната от ром тийнейджърка от Дупница е в критично състояние, може да изгуби бебето

Състоянието на опиталата се да се самоубие бременна тийнейджърка Кристина К. Е критично. Майка й, която е гастарбайтер в Италия, е извикана по спешност в „Пирогов”, където беше настанена Кристина, след като погълна 30 хапчета антибиотик и спазмалгон, съобщиха близки на семейството.

Майката трябва да даде съгласието си за евентуална операция на черния дроб и аборт, за да се спаси животът на Кристина, съобщава в.”Струма”. Момичето е на 16 години и като непълнолетна трябва съгласието на майката за тежката операция. От изпитите хапчета е засегнат черния дроб на тийнейджърката. Застрашен е животът на бебето, което тя носи.

Лудо влюбената в Петър непрекъснато повтаряла името му: „Пепи, Пепи”, докато лекарите в токсикологията се борят за живота й.

Преди две години Кристина срещнала Петър и двамата се влюбили. Родителите на момичето били против връзката й с младежа, който е от ромски произход и забранили срещите им. Кристина не се вслушала в съветите им, напротив, започнала да бяга от училище, за да е заедно с Петър, заради което е изключена.

В понеделник около обед, след поредния скандал с баба си, при която момичето живее, докато майката работи в Италия, Кристина взела хапчетата на възрастната жена и ги изпила, като искала да сложи край на живота си, но преди да се натрови, написала есемес на любимия си: „Сбогом, обичам те много”.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини