Дълго лечение очаква оцелялата при катастрофата с мотор на Цариградско шосе

Лекуващите лекари от УМБАЛ "Св. Анна" на оцелялата при катастрофа с мотоциклет на "Цариградско шосе" 26-годишна жена ще трябва още дълго да я възстановяват, предстоят й и няколко операции, съобщи БГНЕС.

Общото състояние на пострадалата Ели Антонова се подобрява, но тя има тежки травми на гърдите и корема. Момичето е стабилизирано, няма опасност за живота й. Медиците прогнозират дълъг престой в болницата докато си стъпи на краката.

На 10 август моторист загина на място при зверска катастрофа на булевард "Цариградско шосе", след като се блъсна с висока скорост в джип "Шерволет". Спътничката на моториста оцеля като по чудо и бе транспортирана в УМБАЛ "Св. Анна". Веднага след катастрофата Николай, който работи наблизо в автомивка и чул трясъка при удара, каза, че инцидентът е станал тъй като мотористът е карал в насрещното, а водачът на джипа е направил забранен обратен завой.

В този момент мотористът се блъска в джипа и загива на място. "Не се случват често на това място такива глупости. Можеше шофьорът на джипа да направи обратен завой малко по-надолу, но и мотористът, който е изпреварил джипа в насрещното, също не е прав. Нелеп инцидент…", каза очевидецът Николай. "Този ремонт тук не е на добре. Тук стават тапи, хората се изнервят, влизат в насрещното и изпреварват. Не виждаме за първи път хора, които да влизат в насрещното, много са. Хората се изнервят, особено сутрин, когато тръгват за работа, тук е ужас. Има рейсове, коли, мотори, ужас е. Вечерно време има пак много коли", заяви той и добави, че според него, този ремонт трябва да се прави нощно време, а не през деня.

Следете Trud News вече и в Telegram

Коментари

Регистрирай се, за да коментираш

Още от Новини